Egyelőre biztos, hogy rács mögött marad a kecskeméti iszlamista férfi

2021. június 22. 10:04

V. Kende továbbra is tagadja, hogy merényletre készült volna.

2021. június 22. 10:04
null

A bíróság elutasította V. Kendének a gyanúsítás és letartóztatás elleni fellebbezését – írja a Magyar Nemzet. A 21 éves egyetemista így július 2-áig biztosan őrizetben marad. A lap leírja, hogy a fogvatartott fiatalember

V. Kende a lefoglalt elektronikus eszközök alapján több tucat iszlamista szervezettel, többek között az Iszlám Állammal is kapcsolatot tartott fenn. A terrorszervezet tagjaival a darkweb oldalain keresztül kommunikált. Ott felvilágosították a csőbomba elkészítéséről, illetve ott írta le, hogy a tömegbe hajtva akar meghalni.

A Magyar Nemzet értesülései szerint az 21 éves kecskeméti egyetemista

Mint arról korábban beszámoltunk, V. Kendén június elején ütött rajta a Terrorelhárítási Központ, terrorcselekmény előkészületének gyanújával vették őrizetbe. Az egyetemistáról később kiderült, hogy piarista diák volt és az Antifa magyarországi akciócsoportjával is kapcsolatot tartott fenn.

Kép forrása: M1 Híradó, YouTube

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2021. június 22. 15:30
Szentivánéji tüzijátékra készült a lelkem.
Mirtilla
2021. június 22. 12:42
Védőügyvédje (Jován L.) simán bebizonyitja, hogy a szurokfekete márpedig tündöklően hófehér és védencét illeti meg a kártérités az elszenvedett traumákért és atrocitásokért. Ő ehhez nagyon ért,...sajnos.
fogas paduc
2021. június 22. 12:21
Szóval, életfogytiglant érdemel. A terrorcselekmények előkészítése is büntetendő. Ráadásul ő háborúban áll az országgal, akkor a háborús törvényeket kell alkalmazni. Utána a hulláját disznóbőrbe csavarni, nehogy a paradicsomba jusson. Az angoloknak Afganisztánban a 19. szd-ban ez bevállt.
Akitlosz
2021. június 22. 11:55
Allah megengedi, hogy az igazhitűek hazudjanak, a hitetleneknek. Bármit megenged a hitetlenekkel szemben, ha az az igazhitűek ügyét segíti. De különben is csak több jót kell tenni, mint rosszat a Mennyországba jutáshoz. Ha két időst átkísértünk a zebrán, akkor utána egyszer átmehetünk a piroson. Már ha muzulmánok vagyunk. Allah megbocsátó és bölcs.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!