Volner: Eltitkolják a brüsszeli vakcinakorrupciót

2021. május 07. 15:29

Volner János szerint ez egy kiterjedt csalássorozat, amelyben az EU átverte az embereket.

2021. május 07. 15:29
null

Az Európai Unió (EU) egészségügyi biztosa, Sztella Kiriakídisz korrupciós botrányba keveredett vélhetően a koronavírus elleni vakcinabeszerzés ügyében, és erről hallgat a baloldali sajtó – közölte a Volner Párt elnöke pénteken Budapesten, sajtótájékoztatón.

A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt „cenzúrázza”

Volner János azt mondta, a biztos bankszámláján négymillió euró landolt hirtelen, és a pénz eredete egyelőre nem ismert. A baloldali és liberális sajtó ezt a hírt „cenzúrázza”, egyetlen szót sem ejtenek arról, hogy

az Európai Bizottságot korrupciós botrány érte

– tette hozzá. Közölte, a Volner Párt feltételezése szerint a 4 millió euró annak a fizetsége volt, hogy egyrészt a keleti vakcinákkal szemben kampányolt az EU, amelynek vezetése „szándékosan késlelteti” a keleti vakcinák uniós elfogadását.

Volner pártja felszólítja a Bizottságot, hogy vizsgálja ki a korrupciós ügyet

Szándékosan ártanak azoknak az emberekkel, akik ezeket az oltóanyagokat kapták meg, hogy „veszteségérzetet okozzanak” nekik – jegyezte meg a politikus.

Magyarországon lakosságarányosan kétszer annyi embert oltottak be, mint amennyi az uniós átlag

Volner János kiemelte: Magyarországon lakosságarányosan kétszer annyi embert oltottak be, mint amennyi az uniós átlag. Ez azért van így, mert Magyarország – az EU vezetésénél sokkal bölcsebben – diverzifikálta a vakcinabeszerzéseket – jelentette ki, hozzátéve: „az uniós politikusok nem egészségügyi szakmai kérdésként tekintettek a vakcinabeszerzésre, hanem politikai ügyet csináltak belőle".

Pártja felszólítja az Európai Bizottságot, hogy vizsgálja ki a korrupciós ügyet, és kötelezzék a bizottsági tisztviselőket, tegyék nyilvánossá saját és hozzátartozóik vagyonnyilatkozatát, és büntetőjogi felelősségre vonást követelnek - tudatta. Volner János szerint

ez egy kiterjedt csalássorozat, amelyben az EU átverte az embereket.

Kérdésekre válaszolva elmondta, az ellenzéki összefogás szerinte „hazugok és elvtelenek gyülekezeteként” működik, hiszen olyan politikusok támogatják most egymást, akik nemrég még kígyót-békát kiabáltak a másikra.

Arra reagálva, hogy a Jobbik Szabó Timeát, a Párbeszéd társelnökét támogatja az óbudai előválasztáson, azt mondta: Szabó Tímea „méltó politikai párja, női megfelelője lehet Jakab Péternek, a Jobbik elnökének, hiszen mind a ketten a sudri bunkó, gennyes gyűlölködő szerepkörét erősítik a magyar Országgyűlésben".

(MTI)

Fotó: Volner János független képviselő felszólal a 2020-as költségvetés vitáján az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. június 21-én.MTI/Soós Lajos

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
airmax
2021. május 07. 18:06
Én csak azt tudom ajánlani a hajdani jobbikosoknak, hogy itt van ez a Vollner párt... Nem elvtelen nem megalkuvó, nem pozicióért kuncsorgó, viszont magyar és messze korrektebb a narratívája bármelyik ellenzéki pártnál... Ha nem akarnak a fideszre szavazni akkor legalább a Vollnerre szavazzanak..
nyugalom
2021. május 07. 17:46
Fő, hogy rank küldik magyar et fiat! A zsidó hergelőt, jön vele göncz unokaja is es még ki?
nyugalom
2021. május 07. 17:44
Hanyan haltak meg miattuk? Ja, nem történt semmi! Nincs korrupció! Jurova börtönben volt, ez a nőféle iszonyú gazember!
nemecsekerno_007
2021. május 07. 17:42
Nocsak, az EU-ban rendszerszintű a korrupció?!?! :))))))))))) 7-es cikkelyt nekik!!!!! :))))))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!