Jakab Péter Kálmán Olgát támogatja az előválasztáson

2021. május 30. 20:13

„Ha valaki, ő ismeri az ellenfeleket” – érvel a Jobbik elnöke a DK jelöltje mellett.

2021. május 30. 20:13
null

„Budapest II. kerületében is a legesélyesebbet támogatja a Jobbik: Kálmán Olgat, a DK jelöltjét” – írja Jakab Péter, a Jobbik elnöke Facebook-oldalán.

Jakab szerint Kálmán Olgát nem kell bemutatni, országosan ismert műsorvezető, aki most a politikai közélet másik oldalán is bizonyít.

„Kétség nem férhet hozzá, hogy

ha valaki, ő ismeri az ellenfeleket,

és rá is lehet számítani a Fidesz-féle pártállam lebontásában.” 

„Legyen végre EGYENES BESZÉD a politikában! Erről is szól az összefogás! Az én bizalmamat Kálmán Olga elnyerte, a Jobbik őt támogatja az előválasztáson! Hajrá Olga!” – zárja írását Jakab.

Nem ez az első alkalom, hogy a Jobbik DK-s jelölt mögé áll be. A párt így tett például Fejér megyében is, vagy a szintén DK-s Varju László esetében. A DK-sok mellett szocialista jelöltet is támogat a Jobbik, Budapest 15. választókerületében Kunhalmi Ágnes személyében, a budapesti 18. választókörzetben Tóth Endrét, a Momentum jelöltjét támogatja a Jobbik.

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. június 02. 19:25
hát ennyire lerobbant? mibe? hogy támogatni kell?
janos14
2021. május 31. 13:50
Szörnyű, kalman olga a jelolt, elhányom magam
Tidal_wave
2021. május 31. 12:23
Jakab Kálmánt támogatja... 8-10 éve egy ilyen hír max. a Kretén magazinban, vagy a Hírcsárda blogon jelenhetett volna meg...
flesh ripper
2021. május 31. 09:08
Összenő, ami egynemű: szar a fossal.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!