Jakab Péter: Kunhalmi Ágnes számíthat a Jobbikra

2021. május 01. 09:32

Az MSZP társelnökét támogatja a Jobbik az ellenzéki előválasztáson Budapest 15-ös számú választókörzetében.

2021. május 01. 09:32
null

„Budapest 15-ös számú választókörzetében van nálunk alkalmasabb jelölt” – írta közösségi oldalán Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Bejegyzésében arról írt: pártja Kunhalmi Ágnest, az MSZP társelnökét fogja támogatni az ellenzéki előválasztáson a körzetben.

Kunhalmi Ágnes számíthat a Jobbikra. Őt támogatjuk az előválasztáson! Hajrá, Ági!”

írta a pártelnök. 

Korábban a Jobbik elnöke támogatásáról biztosította az LMP-s Demeter Mártát is, aki a budapesti VIII. és a IX. kerület egy részét lefedő Budapest 6-os számú egyéni választókerületben indul az őszi ellenzéki előválasztáson. Jakab Péter az LMP politikusáról azt mondta, „kicsit olyan ő, mint én”.

Nyitókép: MTI/Koszticsák Szilárd

Összesen 60 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tamzol
2021. május 02. 09:38
Számíthat?..lexophatja a lyobbik összes faxát? Micsoda egy gusztustalan bagázs! Vigyázz alytó!
Osztap Bender
2021. május 02. 08:02
Sztálin is mindig számított Hitlerre, mígnem egyszer csak egy "nagyot csodálkozott"! És még ő dicsekedett társainak, hogy jól becsaptuk a Führert. (A Molotov-Ribbentrop paktum aláírása után.)
NTLLK
2021. május 01. 19:56
Ebbül hét országra szóló lakadalom lesz, akárki meglássa!
Abmot
2021. május 01. 18:51
borzaalmas...ilyen aljas, senkik...jobbok mit maszop....szép, csak a rettentő szomorú, hogy a prolik azonosulnak velük...ezért volt 46%-a ennek a libának... nyerni kell a vidéki körzeteket, és minimum 2 mandátumot Erdélyből!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!