Hadházy Ákos: A korrupciót nehezebb felszámolni, mint a spenótot

2021. május 17. 16:31

A múlt héten felkötözött uborkák is szépen nőnek és a cserepezett chilli palánták többsége is megkötött – írta meg a szekszárdi Kolping Iskolában napszámosként dolgozó független képviselő.

2021. május 17. 16:31
null

„Mission completed, küldetés teljesítve: két sor spenót megszüntetve.

(Sajnos, ahogy valójában a spenótból is maradt egy méternyi, mert időprésbe kerültem, a korrupciót sem lehet megszüntetni teljesen. De ha csak annyi marad majd, mint amennyi a spenótból ma, akkor boldog leszek!)” – írta Hadházy, aki kormányhivatali döntés alapján kertészeti kisegítő munkásként, azaz napszámosként tudja leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetését.

A mezőgazdasági munka szépsége, hogy az ember csak hátranéz és azonna látja a munkája eredményét. Ez nem sok munkánál van így, a politikánál meg eglszen biztosan nem. De attól még azt is csinálni kell, mert mindannyiunk sorsa függ tőle akkor is, ha sokan el szeretnénk kerülni a politikát” – írja a politikus aki épp a szekszárdi Kolping Iskolában napaszámosként végez közérdekű munkát, melyet azért vállalt, mert nem kívánta az ítéletben megszabott bírságot befizetni. 

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Friedrich Ferdinand von Beust
2021. május 19. 15:02
Végre a helyén van.
Ohel
2021. május 19. 07:48
Ugye erre az időszakra képviselői fizetést nem kap? Hiszen most kertészetet tanul. Reméljük sikeres lesz a pályaorientáció és a parlamentből kikerülés után megtalálja a helyét. :-)
Vakfolt
2021. május 18. 13:33
Miért akarja felszámolni a spenót? És a korrupció nevében elkövetett akármilyen bohóckodása hozzájárult a korrupció csökkenéséhez? Kötve hiszem.
sosringli-babbal
2021. május 18. 10:59
Gyakoroljál még, barátom. Te kihívtad a zuglói baloldalt előválasztásra. Nem árt, ha kitanulnod az ásás csínját-bínját.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!