Hadházy nem fizet büntetést, inkább napszámosként fog dolgozni

2021. április 20. 08:53

„Nem én szegtem törvényt, hanem az a mocskos hatalom, amelyik a járványt arra használta fel, hogy megtiltson minden tiltakozást” – írja a posztjában.

2021. április 20. 08:53
null

Hadházy Ákos a Facebook-oldalán számol be arról, hogy a kormányhivatal döntése alapján kertészeti kisegítő munkásként, azaz napszámosként tudja leghasznosabban ledolgozni a dudálós tüntetések miatt kirótt büntetését. Azaz mégsem kell börtönbe mennie. A független képviselő kijelenti, hogy sosem félt a mezőgazdasági munkától, az édesapja szőlőjében elég sokat dolgozott. Ugyanakkor mélyen felháborítja, hogy egészségügyi intézmény közelébe még közmunkásként sem engedik.

„Az előírás szerint a hivatalnak a munkahely kijelölésekor figyelembe kellene vennie a szakképesítésem és kifejezetten jeleztem is, hogy állatorvos vagyok, így a végletekig leterhelt kórházakban egészen biztosan tudnék legalább annyit segíteni, mint egy képesítés nélküli segédápoló – mégis inkább kapálni küldtek...” – fogalmaz.

Összesen 228 órát kell ledolgoznia, hetente minimum egy napot. „Természetesen meg is teszem, ha már az államnak erre van a legnagyobb szüksége. Mert fizetni nem fogok egy fillért sem a pintérségnek azért, amit nem követtem el. Nem én szegtem törvényt, hanem az a mocskos hatalom, amelyik a járványt arra használta fel, hogy megtiltson minden tiltakozást, hogy még többet lophasson, hogy a közadatokat még inkább eltitkolhassa, hogy stikában még jobban szétverje az egészségügyet” – írja.

Majd kijelenti, hogy semmit nem bánt meg abból a tiltakozásból és büszke azokra a százakra, akik akkor csatlakoztak a tiltakozáshoz a várható brutális büntetési összegek ellenére.

Nyitókép forrása: Facebook

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
masikhozzaszolo
2021. április 22. 09:34
Nem értem én ezt a közmunkabüntetést. Miért nem állatorvosként dolgoztatják? Vagy legalább (nomen est omen) sintérként? Ez így a kertészek megbecstelenítése.
Kristály
2021. április 20. 19:09
10.000 nap közmukát érdemelnél visszamenőleg meg előre és közben kussolnál.
józan paraszti ész
2021. április 20. 17:09
" Az előírás szerint a hivatalnak a munkahely kijelölésekor figyelembe kellene vennie a szakképesítésem és kifejezetten jeleztem is, hogy állatorvos vagyok,....– mégis inkább kapálni küldtek." Tévedsz lóf@sz doki, nem kapálni hanem kutyaszart gyűjteni küldtek, hogy szakmádnak megfelelő munkát kapj.
Atilla
2021. április 20. 17:02
Inkább börtönbe kell elhejezni ezt a csaló,hazaárúló munkakerülőt jó pár évre !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!