„Áruló Ákos” – Beindult az előválasztási kampány, Hadházyt támadó szórólapok terjednek Zuglóban

2021. május 16. 18:46

Az egykori LMP-s politikust a Momentum ráindította az MSZP-s Tóth Csabára az ellenzéki előválasztáson.

2021. május 16. 18:46
null

Zuglóban Hadházy Ákost gyalázó szórólapok kezdtek el terjedni. Erről maga a képviselő számolt be, aki közösségi oldalán hozott nyilvámnosságra egy az említett kampányanyagról készült fotót. 

A szórólap egy hangsúlyos „ÁRULÓ ÁKOS” felirattal indít,

majd részletezi, Hadházy hány évet töltött egyes pártokban, illetve függetlenként politikai pályafutása alatt, majd levonja a következtetést: „Ahova betette a lábát, mindenkit elárult”. Ami nagyon úgy hangzik, mintha az MSZP-s Tóth Csaba mondta volna.

Talán nem véletlenül, hiszen Hadházy épp az MSZP politikusa ellen indul az ellenzéki előválasztáson. A szórólap készítői a biztonság kedvéért a végén azt is odaírták, hogy Hadházynak nem fontosak a zuglói emberek, és ezt egy, a képviselőtől vett korábbi idézettel próbálták bizonyítani.

Borítókép: Hadházy Ákos, Facebook

Összesen 113 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Shaman 1.1
2021. május 17. 12:18
Azorbán szórólapozik,többen látták is éjszaka plakátolni. :) És ez még csak a kezdet,öröm lesz nézni amikor egymás torkának a listás helyekért!
NTLLK
2021. május 17. 11:34
Csak annyit mondok: fertőzés-veszélyes splitklímák a zuglói rendelőkben. Ettől persze a ló doktorra is igaz...
Vakfolt
2021. május 17. 09:54
Egyik mmarxista lövi a másik mmarxistát!
Levente
2021. május 17. 08:57
Lófaszházy ontja a tőle megszokott hülyeségeket!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!