Baranyi: Palkovics nem tudja megakadályozni a népszavazást a kínai egyetemről

2021. május 06. 08:13

Van beleszólásunk abba, hogy Budapesten milyen beruházások valósuljanak meg a mi adónkból – emeli ki az ellenzéki polgármester.

2021. május 06. 08:13
null

Ahogy a Mandiner is megírta, Baranyi Krisztina és Karácsony Gergely főpolgármester korábban már közös videóban állt ki az állam által tervezett kínai egyetem ellen. A polgármester ezúttal a Facebookon teszi fel a kérdést: „Azt hiszi Palkovics miniszter, hogy egy kis furmánnyal meg tudja akadályozni a népszavazást?”

Hozzátette: „A tervezett Diákváros 26 hektárjának negyede Ferencvárosé. Népszavazás lesz, mert van beleszólásunk abba, hogy Budapesten milyen beruházások valósuljanak meg a mi adónkból.

Népszavazás lesz, mert 700 milliárd forintot költenének a mi pénzünkből arra, hogy Kína Európában egyetemet nyithasson. Népszavazás lesz, mert Ferencváros a Diákvároshoz adta a támogatását” – írja Baranyi Krisztina.

Kép forrása: Baranyi Krisztina Facebook-oldala

Összesen 187 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. május 06. 16:02
Kedves Krisztina! Javaslom, állítsanak emlékművet a BLM mozgalom áldozatainak emlékére, mondjuk arról a 8 éves néger kislányról mintázva azt meg, akit a progresszívak fejbe lőttek....
fogas paduc
2021. május 06. 16:00
Háááát, ha már szavazás lesz, akkor szavazzunk róla országosan...
Sulammit
2021. május 06. 15:54
Palkovics miniszter úr! Érted, prolika! A fideszes politikusok sosem nevezik Karácsonyt se Karácsonynak, se Karácsony főpolgármesternek, hanem Karácsony főpolgármester úrnak. Elvárjuk tőled is te furkó, hogy úgy szólítsál meg egy minisztert, hogy miniszter úr. Világos!? Örülj, hogy azon a ganételepen, amit még mindig nem sikerült kitakarítanod, bár kampányoltál vele, egy gyönyörű diákváros és a Kínai Egyetem épül. Mire egyet dobbantasz, kettőt pördülsz, hármat vedelsz, már készen is lesz, te pedig mész vissza ahonnan jöttél, füttyös Peti mellé.
civis72
2021. május 06. 15:52
Butapesti prolik fosnak a Kínai kommunistáktól ? ...mi ez a rasszista gyűlölködés ? ...a világ proletárjai már nem akarnak egyesülni?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!