Baranyi és Karácsony közös videóban áll ki a kínai egyetem ellen

2021. április 27. 07:52

Népszavazásokat indítanak.

2021. április 27. 07:52
null

„Karácsony Gergellyel együtt azt szeretnénk, hogy az a városfejlesztés valósuljon meg Ferencvárosban, amiben több mint egy éve megegyeztünk a Kormánnyal. Szellős, modern, élhető, kompakt város a fővárosban tanuló és élő magyar és külföldi diákoknak, megfizethető kollégiumokkal, sport és kulturális infrastruktúrával,  irodákkal, mosodával, bolttal, vendéglátással, nagy zöldfelületekkel” – írja Baranyi Krisztina a Facebookon. Leszögezte: „Ebben egyeztünk meg, nem egy giga magánegyetemben.”

Karácsony Gergely szerint a ciklus elején volt amiben egyetértettek a kormánnyal és úgy fogalmazott: „mi tartjuk is magunkat a szavunkhoz.” Hozzátette, hogy szerinte a kormány titkolózása arra utal, hogy van mit titkolni.

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2021. április 27. 11:40
Ha valakit érdekel kiválaszthatja a CEU mellett nyafogó karácsonyiádákból azokat a passzusokat amikor a tudományokért, az egyetemekért siránkozik. Aztán nézze, hogy a majom hogyan égeti magát a kínai egyetem kapcsán. A mellette levő vécés néni meg már bebizonyította, hogy egy közvécében is csak alkalmazott lehetne az agykapacitása csak erre elég.
péterx
2021. április 27. 11:37
Egy balos online felületen -talán az Indexen? - olvastam, hogy Baranyiék népszavazási kezdeményezése többféle okból is kivitelezhetetlen.
lendvaiildiko
2021. április 27. 11:30
Én sem vagyok szép, de a IX. kerület polgárai valamilyen módon perverzek. Egy ennyire bányarém kinézetű nőre én sohasem ikszelnék a szavazólapon....
fogas paduc
2021. április 27. 11:30
Vigyék az egyetemet Szegedre, vagy Kecskemétre, vagy Hatvanba....
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!