Toroczkai a BLM-szoborról: Minden eszközt felhasználunk, hogy ne maradhasson itt ez a szörnyalkotás

2021. április 01. 08:23

A Mi Hazánk tiltakozásképpen keresztet állított Ferencvárosban a BLM-szobor tervezett felállításának előestéjén.

2021. április 01. 08:23
null

Amint arról korábban írtunk, egy szivárványszínekben pompázó, térdelő, az amerikai Szabadság-szobor mintájára készült alkotást állítana fel a IX. kerületben a Baranyi Krisztina vezette önkormányzat.

Az ötlet nagy vihart kavart, Bayer Zsolt például úgy reagált, hogy „már másnap le fogjuk dönteni”, de maga az alkotó is számított arra, hogy baltával verik szét a szobrát.

A tervezett felállítás előtt egy nappal a Mi Hazánk is tiltakozó akciót szervezett, amelynek keretében egy keresztet állítottak a közterületre.

Toroczkai László elmondta, szerintük a szobor „európai, fehér, heteroszexuális és keresztényellenes szimbólum”, ezért nem fogják annyiban hagyni, minden eszközt fel fognak használni, hogy megakadályozzák a szobor megmaradását, és további hasonló alkotások felállítását szerte az országban. Toroczkai szerint az eset azért is súlyos, mert a szobor felállítását húsvétra időzítették.

Azt is be fogjuk majd mutatni, hogy hogyan üldözik a fehér embereket Dél-Afrikában, a no-go zónákban, vagy Amerikában” – mondta a pártelnök, aki szerint a szobor egy „szörnyalkotás”, és hazug alapokon nyugszik.

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NorthernOutlaw
2021. április 01. 14:16
Baranyit ismerem Salgótarjánból. Egy hülye punk, drogos ribanc volt. A normálisabb tarjániak mind elkerülték.
cutcopy
2021. április 01. 13:47
Toroczkai mindent megtesz, hogy visszaszerezze a jobbik szavazóit, anno egymilliós bázisuk, egy emberként ment volna ezt a szobrot ledönteni, ma meg a jobbik vezetéssel együtt még támogatják is, érthetetlen mert Jakabékkal ellentétben nekik nem hoz anyagi előnyt ez a 180 fokos fordulat..
többsincskiraly3
2021. április 01. 12:57
A balliberális söpredék újabb cinikus provokációja. Még azokat is a szexuális kisebbség és a feketék ellen hangolja, akiknek egyébként semmi bajuk sincs velük.
Mandolini
2021. április 01. 11:53
bangónénak végre lesz megint hol lehasalnia, hogy jó erős kép legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!