Orbán megmentette hazáját a mérgező gender-ideológiától

2021. április 22. 10:55

Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette.

2021. április 22. 10:55
null
Rod Dreher

„Tegnap elkezdtem felfedezni új otthonomat, Budapestet, és összefutottam egy nyugat-európai férfival. Beszélgetni kezdtünk, elmondtam neki, ki vagyok, mit csinálok itt, és erre azt válaszolta, hogy egyszer olvasott velem egy interjút egy francia lapban. Kellemes meglepetés volt. Aztán elmondta, hogy azért költözött ide, mert a felesége magyar, és ő innen is tud dolgozni. Hozzátette, hogy itt jobban érzi magát, mint a nyugat-európai városban, ahonnan jött. 

»Az egyik nagyszerű dolog abban, hogy itt élek – mondta –, hogy nem kell eltűrnöd azokat az átkozott embereket, akik gender-ideológiát tanítanak a gyerekednek.« (…)

Tavaly májusban a magyar parlament megszavazta, hogy a férfit és nőt a biológiai nem szerint definiálják. 

Természetesen a média és a nyugati megfigyelők rohamra indultak. (…)

Úgy tűnik, hogy Magyarország… a valóságot védelmezi. Eközben az Egyesült Államokban még a konzervatív államok is nehezen tudnak keresztülvinni a valóságot sokkal visszafogottabban védelmező törvényeket, mert a woke kapitalizmus fenyegeti őket gazdaságilag.

Nem csoda, hogy a nyugat-európaiak szeretik a gyermeküket Budapesten felnevelni. Talán Jay bácsinak is ide kellene költöznie. Orbán Viktor nem tökéletes, de mondjátok meg, hol vannak az amerikai konzervatív politikusok, akik ugyanígy védelmezik a társadalmukat, egy mérgező, kegyetlen ideológiától? Ha Donald Trump lenne annyira intelligens és lenne annyi politikai tehetsége, mint Orbánnak, talán meg tudta volna tenni. De nem tette, így most a szenátusban az obstrukciótól függ, hogy megmenekülünk-e az Equality Acttól.”

A címlapkép csupán illusztráció. A képen: Andrew M. Cuomo, New York állam kormányzója (k) és barátnője, Sandra Lee (k, balra) a 49. alkalommal tartott évenkénti New York-i melegfelvonuláson 2018. június 24-én. Fotó: MTI/EPA/Porter Binks

Összesen 89 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
SpeleoZoli
2021. április 23. 00:19
Én nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat, ezért szívesen használom a Ockham borotvája elvet. Ebben az esetben ez számomra annyit jelent, hogy aki egy törpe kisebbséget mesterségesen korlátozni próbál az ízlése miatt, az nem demokratikusan, hanem diktatórikusan gondolkodik. Aki diktatórikusan gondolkodik, annak a belső értéke sem a demokrácia, hanem a diktatúra. Bár én saját magamat egyszerű, hétköznapi, normális embernek gondolom, aki próbálja előítéletek nélkűl szemlélni a környezetét, időnként azért elgondolkodom. Mikor jön el az az idő, amikor politikusok pitiáner hatalmi érdekei miatt kisebbségbe kerülök, és koncentrációs táborba zárnak? :)
Fekete85
2021. április 22. 20:17
Még a demokráciától szabad sajtótól. pénztől.
nemecsekerno_007
2021. április 22. 15:37
Lehetetlen alak ez a Patás, hogy mindig igaza van. :)))))))))))))
2xli
2021. április 22. 14:21
És ki a fene tette élhető várossá Budapestet? Talán Demszky vagy a tutymuty Karácsony? Lehet, hogy az emberek egy része utálja a Fideszt, de még ez a része is utálja a gender erőszakosságát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!