A szocialista hiánygazdasághoz hasonlította Nyáry Krisztián a vakcináért való sorbanállást

2021. április 30. 17:33

Pedig Magyarország pénteken átlépte a 4 millió beoltottat.

2021. április 30. 17:33
null

„Elvtársak, a mai napon sajnos hogy terheléses támadás érte a zöldség-gyümölcs elosztó vállalatot. Nincsen lakossági banán! Ne okozzunk tumultust, tessék szépen hazafelé elhaladni!”írta közösségi oldalán Nyáry Krisztián azzal kapcsolatosan, hogy pénteken hosszú sorok álltak többek között a Bajcsy-Zsilinszky Kórháznál is a Pfizer-vakcina miatt.

Hazánk pénteken átlépte a 4 millió beoltottat, ennek megfelelően új rendelkezések lépnek életbe, ezekről itt írtunk részletesebben.

Röviden megjegyzem

Mint ahogy a Forbes is írja, Nyáry Krisztián 1997-ben, 25 évesen már sajtófőnök volt a budapesti városházán (Demszky Gábor főpolgármestersége idejében), és éveken át a főváros ügyeit kommunikálta.

, Nyáry Krisztián 1997-ben, 25 évesen már sajtófőnök volt a budapesti városházán (Demszky Gábor főpolgármestersége idejében), és éveken át a főváros ügyeit kommunikálta.

Nyitókép: Földházi Árpád

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Akitlosz
2021. május 01. 20:57
Akkor azt tessék elképzelni, hogy kommunista körülmények között tör ki a járvány és a kommunista állami cégeknek kellene vakcinát feltalálniuk és gyártaniuk! Mert akkor ugye nyugatira nem lenne deviza. Problémák lennének a minőséggel és a mennyiséggel is.
catalina9
2021. május 01. 17:15
A szocialista hiánygazdasághoz hasonlította Nyáry Krisztián a vakcináért való sorbanállást" Heti Hetesbe való figura, csereszabatos Verebessel és a többi sekélymagyarral..
nyaryk
2021. május 01. 15:04
Iróniát megmagyarázni értelmetlen dolog, főleg ha direkt értik félre, de azért megpróbálom. A "terheléses támadás" elég vicces megnevezése a tömegigénynek. Főleg, hogy már vagy ötször nem sikerült megugrani a legelemibb informatikai fejlesztési feladatokat. Erre utaltam a posztban, és arra, hogy a kialakult helyzet nagyon emlékeztet a szocialista hiánygazdaságnak arra a szokására, hogy egy illetékes bejelentette, hogy a sokak által vágyott termék (banán, Pfizer) végre kapható lesz, és amikor az emberek túl sokan jelentkeztek érte, jönnek a mondavicsánált magyarázatok, és az emberek hibáztatása. Semmi bajom a keleti vakcinákkal, magam is Szputnyikkal vagyok beoltva, de simán elfogadtam volna a Sinopharmot is. Egyetértek azzal is, hogy legyen itt minél előbb minél több vakcina, ebben szerintem jót húzott a kormány. (Az némileg zavar, hogy a keleti vakcinákon valakik jót keresnek az én adómból, bár meglepetés nem ért.) Az információk visszatartásával, sumákolással, az emberek gyereknek, olykor hülyének nézésével pedig végképp nem értek egyet, főleg azért, mert emiatt nem bíznak tömegek már olyan állami szervekben sem, amelyeknél korábban ilyen mértékű bizalomhiány nem merült fel.
Jinx
2021. május 01. 02:05
Emlékszem, amikor a Nyári elvtárs elvtársai voltak hatalmon, az emberek nem a legkeresettebb ingyen vakcináért álltak sorba az utcán, hanem a Postabankban tartott pénzükért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!