Hosszú sorok kígyóznak a Pfizer-vakcináért

2021. április 30. 12:05

Hatalmas az érdeklődés a Pfizer-vakcina iránt: hosszú sorok állnak többek között a Bajcsy-Zsilinszky Kórháznál is, ahol kollégánk éppen oltakozni készül.

2021. április 30. 12:05
null

Ahogy arról több hírportál is beszámolt, hatalmas sorok állnak az oltópontoknál, ahol előzetes regisztráció után Pfizer-vakcinával is lehet oltakozni.

Többek között a Semmelweis Egyetem oltópontján, a Bajcsy Zsilinszky Kórháznál, valamint a Honvédkórháznál és a Szent Imre Kórháznál is óriási a sor.

Kollégánk a Bajcsy Zsilinszky Kórháznál áll sorba, és legfrissebb információink szerint kettéosztották a sort, hogy az gyorsabban haladjon.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a regisztrációs felület a reggeli órákban akadozott, az oldalon ez áll:

„Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!” 

Fotó: Greczula Levente László

Összesen 427 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. május 03. 14:13
és akinek nem jut ilyen? az dögöljön meg? fletó?
geyza1947
2021. május 01. 15:41
sZAVAZ A NÉP ORBÁN CSUDA KELETI VAKCINÁIRÓL ÉS ÁTGONDOLT INTÉZKEDÉSEIRÖL !
A ló kérdez
2021. április 30. 16:23
Mindez világosan mutatja a magyar emberek bizalmát Kínában. Ennyi talán elég is a Fudan ügy lezárásához, amíg nagyobb baj nem lesz belőle.
tevevanegypupu
2021. április 30. 15:58
Az a baj, hogy az EU tegnap hozta a határozatot, hogy a keleti vakcinákat nem fogadják el és akinek az van, nem utazhat csak úgy Európában..erre jött Orbán, hogy ma lehet csak egy napig Pfizerrel oltakozni..hát persze, hogy megvadult az utazni vágyó tömeg..attól tartok Orbán még mindig nem ismeri a magyarokat..vagy pedig nagyon is jól ismeri..de ezuttal mindkét esetben nagyon rosszul kalkulált..Rávette a népet, hogy rohanjanak..viszont nem gondoskodtak az adminisztrációról..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!