Leállt a Pfizer-oltás regisztrációs oldal

2021. április 30. 09:53

A rendkívüli oltási akció átmenetileg megakadt.

2021. április 30. 09:53

A reggeli órákban összeomlott az https://www.eeszt.gov.hu/ url cím alatt található Pfizer-oltás regisztrációs weboldal. „Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük!” – áll a weboldalon.

Mai a hír, hogy rendkívüli oltási akciót hirdettek, a Sinophram mellett az oltásra regisztráltak Pfizerre is foglalhatnának időpontot. 101 kórházban zajlanak majd az oltások, akár este kilencig.

Összesen 59 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi53
2021. április 30. 13:46
Hol volt ez a sok fasz sorbanálló , amikor ,még nem kellett sorban állni ?
Gépész53
2021. április 30. 12:06
Az fel sem merült senkiben, hogy semmiféle támadásról nincs szó, csak egyszerűen jobban bíznak az emberek a vizsgálati adatokat nyilvánosságra hozó EU-s vakcinákban, mint a kínaiban, amiről semmilyen nyilvános adat nincs? Miért nem engedélyeztetik Európában a kínaiak a vakcinájukat, ha tényleg jó? Miért csak a kínai lakosság 1%-a van vele beoltva? Hány milliárdot kaszált a kínai vakcinákon a közvetítő cég, mivel még a szállításokat is az állam végzi?
Kormánypárti1
2021. április 30. 11:48
Remélem az illetékesek csak azért nem csinálnak belőle nagy műsort, mert gyűjtik az adatokat az ellenzék ilyen akcióiról, hogy a választásnál ne érje őket meglepetés.
Griffi
2021. április 30. 11:42
Hát igen, elég sok ember hiszi el, hogy a Pfizert maga a Jóisten küldte le. Szép médiaháttér van mögötte, és értjük, hogy a Pfizer-részvényesek érdekeit is képviselni kell valakinek az EU-ban (a népesség általában csak a konzervatív országok vezetőinek szokott számítani) és Stella asszonynak sem véletlenül landolt négymillió ojró a számláján :))))))))) Másfél évvel ezelőttig mindenki nyugodtan adatta be magának/gyerekének a kínai, orosz vakcinákat más betegségek ellen, de hiiiiirtelen kiderült, hogy hűderossz, bezzeg a fájzer :D :D :D Úgy kilóg a lóláb, hogy csak az nem veszi észre, aki nem akarja!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!