Toroczkai is reagált Gulácsira: A suszter maradjon a kaptafánál!

2021. március 07. 22:53

A Mi Hazánk elnöke szerint a magyar válogatott kapusára nem kényszerítették rá a kiállást a szivárványcsaládok mellett.

2021. március 07. 22:53
null

Kicsit megkésve, de Toroczkai László is reagált Gulácsi Péter Facebook-posztjára a szivárványcsaládokról, amely soha nem látott kommentháborút váltott ki, reagált rá többek között Dopeman is.

A Mi Hazánk elnöke a You Tube-on válaszolt követői kérdéseire, amelyek között az is szerepelt, hogy mit gondol a magyar válogatott kapusának kétséges kiállásáról.

„Rendkívül felháborítónak tartom. A suszter maradjon a kaptafánál, védje a válogatott mezében a kaput, de ezzel ne foglalkozzon, mert baromira nem ért hozzá, nem tudja, hogy miről szól az LMBTQ-propaganda.

Hogy rákényszerítették-e? Szerintem nem, bár önmagában az egy rákényszerítés, hogy ma már szinte kiszorítják a közéletből azt, aki nem vallja ezt a propagandát, amely egyre erőszakosabb" – fejtette ki véleményét Toroczkai, aki elmondta: mindezt politikai úton lehet megakadályozni, vagyis a Mi Hazánkra kell szavazni, mert a párt megy egyedül szembe ezzel „a társadalmat szétromboló eszmével”.

Az alábbi videóban a jelenet a 8. perc környékén látható.

 

 

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
olajfa1
2021. március 08. 09:02
Gilácsi HAZUDOTT! -hazudik- -vagy akkor amikor ezt a "véleményét kiposztolta... -vagy azzal ahogyan él! MERT MÁSKÉPPEN ÉL MINT AHOGYAN NYILATKOZOTT! Gula! MELYIK A HAZUGSÁG????????????????????
Senior
2021. március 08. 07:50
Gulácsi a "mássággal" szemben elfogadóbb (ezen lehetne vitatkozni, hogy mi a jobb) közegben lett felnőtt. Elmondta a véleményét, de ettől még a "kaptafánál" maradt, Bundesliga egyik legjobb kapusa, megszokott, hetero családban él. Már most örökre beírta magát a magyar/német foci történelemkönyvébe. Toroczkai a magyar társadalomban meglevő kb. 10% radikális nézetű választó töredékét képes megszólítani. Én semleges pályáról így látom.
vajda
2021. március 08. 07:26
"Ön is felelős a dédapja tetteiért? Ugye, hogy nem. " Akkor ugye más sem. Körmös Bauer utódai sem? Egyébként az én felmenőim szorgalmas magyar földművesek, aktív zsidó-mentők voltak, minden tettükért ma is felelősséget vállalhatnék.
vajda
2021. március 08. 06:13
Tudjuk, hogy az utódok el tudnak szakadni elődeiktől. De igaz lehet ez Tutsek Gusztáv Vazul (1902-1971) vérbíró dédunokájára is? "Első fokú bíróként 15 perben 62 embert ítélt halálra, bár ezek közül néhánynak másodfokon enyhébb büntetést adtak. Többek között ő ítélte halálra Angyal Istvánt és Bárány Jánost, akiket ki is végeztek, valamint Mécs Imrét és Wittner Máriát, akiknek az ítéletét másodfokon enyhítették, és végül amnesztiával szabadultak. Más szemszögből nézve: a megtorló kampány során mintegy 230–235 személyt végeztek ki; ezek közül 45-öt Tutsek Gusztáv ítélt halálra. Különösen nagy számú halálos ítélete miatt gyakran illetik a „vérbíró” elnevezéssel." Wikipédia
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!