Az MSZP-s Tóth verssel üzenhetett Hadházynak

2021. március 22. 10:04

A zuglói előválasztáson nagy csata lesz a két politikus között, az MSZP-s most megmutatta, szereti a verseket. Is.

2021. március 22. 10:04
null

Tóth Csaba a Facebookon köszönti a Költészet Világnapját, és az ajánlja, hogy olvassunk verseket! A zuglói MSZP-s politikus – akiről Karácsony Gergely 2019 nyarán azt mondta egy beszélgetésben, hogy megfenyegette a családját – a versválasztással minden bizonnyal Hadházy Ákosnak is üzent, a momentumos színekben induló politikus ugyanis a riválisa lesz az előválasztáson. Tóth azzal szokta vádolni Hadházyt, hogy neki semmi köze Zuglóhoz. Ez azért érdekes, mert Tóth sem tősgyökeres 14. kerületi, hiszen Zalaegerszegen született, Miskolcon járt egyetemre, Szombathelyen kezdte a pályafutását, és csak néhány éve jött Zuglóba.

A vers mindenesetre gyönyörű, olvassuk.

"Radnóti Miklós

NEM TUDHATOM

Nem tudhatom, hogy másnak e tájék mit jelent,

nekem szülõhazám itt e lángoktól ölelt

kis ország, messzeringó gyerekkorom világa..."

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
CirmoS
2021. március 22. 13:39
:-))
Mich
2021. március 22. 11:11
Ásó, kapa (és a nagyharang)...
írmag
2021. március 22. 10:52
Tóth Csaba, ha te Radnótival nem tudhatod, mi meg a mocskos szerepedből meg bandástól tudjuk, kik vagytok és hol vagytok Magyarországon!
OberEnnsinnen
2021. március 22. 10:43
Még egy ilyen lírai vers, szoci szájból - és elbőgöm magam. Ez tudja, mit jelent egy lángoktól ölelt kis ország, ez aztán tudja, miközben az etássai a lángot fújják Brüsszelben a kis Magyarországra és közben benzinnel locsolgatják...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!