Maszk nélkül járja az országot a jobbikos Ander Balázs

2021. március 09. 11:20

Egy idős asszonyt látogatott meg a jobbikos politikus.

2021. március 09. 11:20
null

Egyre több politikust ér el a koronavírus, a múlt héten Dobrev Klára jelentette be, hogy megfertőződött a vírussal, Karácsony Gergely pedig kedden számolt be arról, hogy kapcsolatba került egy fertőzött személlyel, és ezért önkéntes karanténba vonult.

Ander Balázs keddi Facebook-bejegyzésében ír arról, hogy a Jobbik Ifjúsági Tagozatának dél-somogyi vezetőivel látogatott meg egy Lábodon élő asszonyt. A kép tanúsága alapján a Jobbik politikusa a járványügyi előírásokat figyelmen kívül hagyva, maszk nélkül ejtette meg látogatását:

Nyitókép: Facebook

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kòn bandi
2021. március 09. 15:56
B+ a krumpli már elfogyott ?! Beindúlt a kampány.
B_kanya
2021. március 09. 15:48
1, Hát, ezzel a szakállal meg kalappal már nehéz nem nem jákóbbikról beszélni... Csak a régi jobbik-szavazók maradéka, mint jákób náciskodó fűzfapoéta sofőrje mit fognak szólni hozzá? 2, Nem tudom elfelejteni, hogy a jóbik SEM szavazta meg az otthonápolási díj emelését 2018 decemberében.
S.Ede
2021. március 09. 14:55
Ennél szánalmasabb cikket nem láttam! A posztot elolvastam a facebook-on, múlthét kedden járt az idős hölgynél, és akkor mikor ez a fénykép készült, semmi korlátozás vagy rendelet nem határozta meg, azt hogy közterületen hordjanak maszkot! Mivel ez maszkhordási rendelet márc. 8.-tól él, szóval kedves cikk író, saját magát járatja le ezzel. Talán arról is kellene cikkezni miért is jár ez az ember ilyen emberekhez megsegíteni. Jah? hogy az nem számít, hogy egy ilyen idős hölgy rokkant nyugdíja a béke segge alatt van? De lehetne azt, is nézni? hogy kedves külügy miniszterünk 10-1x hord csak maszkot az összes találkozóján....
Secnir
2021. március 09. 14:22
de amikor szíjjártó szétturnézta dél-ázsiát, majd idehaza futott ámokot, akkor nem szólt a névtelen cikkíró...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!