Dobrev Klára koronavírusos

2021. március 05. 14:34

Miután maszk nélkül tárgyalt a dunaújvárosi ellenzékkel, elkapta a vírust Dobrev Klára.

2021. március 05. 14:34
null

„Rendszeresen járok tesztelni, most is rutinszerűen mentem és sajnos ma pozitív lett a koronavírus tesztem” – írta pénteki posztjában a DK politikusa. Dobrev Klára tünetekről is beszámolt: lázas, és fáj a feje.

Maradok itthon kényszerpihenőn, Feri meg akkor marad Marcival Brüsszelben.

– írta.

Dobrev Klára épp a napokban kezdett országjáró kampányba. Első állomása Szeged, Botka László irodája volt. Ezt követően Szombathelyen, Nemény András polgármesternél is megfordult, de egyeztetett Czeglédy Csabával is, majd Dunaújvárosban, a helyi jobbikos vezetésnél is látogatást tett. Ez utóbbi látogatásánál Dobrev Klára egyébként nem viselt védőmaszkot a tárgyalás közben.

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Összesen 493 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2021. március 07. 15:17
szar volt a brüsszeli vakcina! ez az eredmény!
syphax
2021. március 06. 11:03
Nagyon-nagyon NEM KEDVELEM ezt a csajt, DE AZÉRT ŐSZINTÉN KIVÁNOK NEKI MIELŐBBI ÉS TELJES GYÓGYULÁST. Tudom: ő és ők hasonló helyzetben a mi--a Fidesz-KDNP-s magyarok--vesztét kívánnák. Sebaj, mi ennyivel--és sok más egyébbel is--KÜLÖNBEK VAGYUNK.
lynx
2021. március 06. 10:47
Vigyázat! Támad a bulgár mutáns!
Coccothraustes
2021. március 06. 10:11
Hitvány, aljas, tömeggyilkos unoka. Végigfertőzi az országot.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!