Már Zacher Gábor is támogatja a kínai vakcinát

2021. március 03. 19:06

Tökmindegy, melyik vakcinát kapjuk – jelentette ki a toxikológus.

2021. március 03. 19:06
null

Ahogy korábban megírtuk, egy ideig még bizalmatlan volt a keleti vakcinával kapcsolatban, ám úgy tűnik már kételyei eloszlottak.

Hasonlattal élve írta le a jelenlegi helyzetet, miszerint a mérleg egyik serpenyőjében a fertőzés, a tüdőgyulladás, a sok szervi elégedetlenség, a lélegeztetőgép, és a halál van, míg a másikban az öt elérhető vakcina. Így fogalmazta meg véleményét: 

Oltás mindenek előtt!”

Az ATV Híradónak tett nyilatkozata szerint a betegségnél minden oltás jobb, és fontos, hogy az emberek véleményüket eszerint alakítsák.

Összesen 56 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gyaloggos
2021. március 04. 14:56
ÉRTHETETLEN volt az eddigi ellenállásuk is! ORVOSKÉNT nem gondolhatta komolyan azt, hogy az orosz, kínai vakcinát ne, az előzmények ismeretében! AZ AZ OSTOBA ELLENZÉK , OSTOBA ELLENZÉKI POLITIKUSOK színvonala!
Búvár Kund
2021. március 04. 11:35
Ez a csávó kurva nagyot esett a szememben, mióta orvosként elbizonytalítja az embereket. Ráadésul neki nagy tekintélye van a mezei tv néző szemében, hisz ő egy ismert "sztárorvos". Az utóbbi hetekben a kibaszott blikkben naponta jelent meg blikkben cikk a bizonytalanításával. Bezzeg erről gondolom semmi sem fog.. Egy átlagember által viszont a blikk a legolvasottabb lap.
ujujuj
2021. március 04. 11:12
Szarni rá, Zacher Gábor nem ért hozzá. Bevizsgálta a kínai szurit az EMA? Nem. Hát akkor? Ugye feri? Kérlek mondd még, hogy ne oltsuk magunkat se a kínaival, sem az orosszal! Hát kire fognak így hivatkozni a köcsög dékás megmondóemberek, ha már Zacher Gábor sem maradt nekik, amikor meg akarják győzni a normális embereket, hogy szabotálják az oltást? :D Aljadék szar párt, a nyomentummal együtt.
olajfa1
2021. március 04. 10:45
A hatékonyságával lehet vitatkozni -no meg aljas módon ócsárolni- de akkor is az a vakcina jó ami legalább a nagyon súlyos állapottól megvéd!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!