Rendkívüli!

Híres vezető-gyilkosságok, melyek megfordították a világtörténelem menetét

Zacher Gábor szerint a Szputnyik V is megbízható

2021. február 22. 17:06

A toxikológus szerint fontos, hogy növekedjen az oltási hajlandóság.

2021. február 22. 17:06
null

Zacher Gábor a LifeTV reggeli műsorában arról beszélt: mind a négy vakcinában – a Pfizerben, a Modernában, az AstraZenecában, és a Szputnyikban – bízik, amelyet engedélyezett az Európai Gyógyszerügynökség (EMA).

– mondta. Hozzátette, hogy a kínai vakcina a kínai oltóanyagot egyelőre kicsit távolságtartással kezeli, de ez nem azt jelenti, hogy nem használná. Hozzátette: csak azért bizonytalan az ázsiai szerrel kapcsolatosan, mert nem tudni róla mindent, hiányos a leírása.

Zacher Gábor szerint el kell érni a lakosságnál egy 60-65%-os átoltottságot, ami az egész emberiségre nézve 3,5-4 milliárd embert jelent. A toxikológus szerint fontos, hogy a koronavírus-járvány az influenzához hasonló betegséggé alakuljon át, amivel megtanulunk együtt élni. 

Nyitókép: MTI / Mohai Balázs

Összesen 27 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Salamander
2021. február 23. 07:14
A libernyágok sztáraddiktológusa mondhatta volna, hogy nem jó és akkor a moslékkoalíció háromnegyedével 2022-ben nem lenne gond.
Messzeföld
2021. február 23. 05:06
Miután az összes szakértő kimondta, hogy jó a Szputnyik, továbbá A.Merkelt is ezzel oltották, Zacher kijelenti, hogy nem rossz a Szputnyik! Nadon jó!
nyugalom
2021. február 22. 19:56
Az eu-hoz forduljanak, onnan nem jón eleg vakcina, ha varni akarnak ra, ne a kormanyt szidjak, de nem telik többre, masra tőlük!
nyugalom
2021. február 22. 19:54
Több millió embert beoltottak mar, a mi ellenzeku nk varja az eu-s beszerzest, abban erdkeltek, pl újhulye is! Nincs am korrupcio!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!