Lázár: Életveszélyes döntést hoztak azok a politikusok, akik Brüsszelre bízták magukat

2021. március 31. 17:53

A keleti vakcinák 600 ezer magyart mentettek meg, a nyugati vakcinák hiánya miatt 20 ezer magyar vesztette életét – nyilatkozta Lázár János, a Rádió 7-nek adott interjújában.

2021. március 31. 17:53
null

Életveszélyes döntést hoztak azok a politikusok, akik Brüsszelre bízták magukat – kezdte a Rádió 7-nek adott interjúját Lázár János, ahol főként a vakcinabeszerzésről fejtette ki véleményét.

– folytatta a volt kancelláriaminiszter, majd az Európai Bizottság kritikájáról is beszélt. Véleménye szerint európai választópolgárok halnak meg az Európai Bizottság döntése miatt, és kiemelte, hogy 

Nagy-Britanniában mint tudjuk ugyanis jelenleg 50 százalék fölötti az átoltottság. A korábbi hódmezővásárhelyi polgármester a keleti vakcinákkal kapcsolatban is kifejtette a véleményét:

(Nyitókép: MTI)

Összesen 103 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mirákulóziai Mikmuk
2021. április 03. 10:48
Egy csomóan nem is kérnek vakcinát! Miről beszél Lézer Jani?
Mirákulóziai Mikmuk
2021. április 03. 10:48
Nem is voltak még vakcinák, amikor kitört a koronavírus járvány. Kb tavaly év végén indultak csak az oltások... A vakcinával csak max időt lehet nyerni, már most nem használnak a mutánsok ellen, és vannak jócskán mellékhatások is.
Dorset Naga
2021. április 01. 18:06
Elsőre is levettem, hogy kevés posztos buta proli vagy.
csszabóistván
2021. április 01. 18:02
@Dorset Naga Arra, hogy ő egy tahó, bunkó nyaligátor, de már a virológiában is otthon van.. T.i. Bayer Csita.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!