Hadházy reagált a vakcinabeszerzésre: A kormány teljesen hülyének néz mindenkit

2021. március 11. 19:53

A képviselő szerint az adásvételi szerződésekből „azonnal kiderül, hogy valami orbitális nagy lopás folyik itt.”

2021. március 11. 19:53
null

Amint azt korábban megírtuk, Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Facebook-oldalán megosztotta a kínai és orosz vakcinák beszerzéséről szóló szerződéseket.

Hadházy Ákos közösségi oldalán reagált a történésre. Szerinte: „A kormány tényleg teljesen hülyének néz mindenkit Gulyás miniszter nyilvánosságra hozta (ez is újdonság: a saját Facebook-oldalán) az orosz és a kínai vakcinák beszerzéséről szóló szerződést. Ebből azonnal kiderül, hogy valami orbitális nagy lopás folyik itt, teljesen nyilvánosan!”

Ezek után az országgyűlési képviselő azt firtatta, hogy hány dollárért sikerült beszereznie a kormánynak az orosz, illetve kínai vakcinákat. A Sinopharm vakcinával kapcsolatban így fogalmazott: „legalább kétszer annyiba kerül, mint az EU által lekötött, drágább fajta oltóanyagok (Pfizer vagy Moderna), de lehet, hogy valójában háromszorosnál is nagyobb a túlárazás.”

„Rengeteg kérdés merül fel ezzel az üzlettel kapcsolatban, de az már most látszik, hogy valami oltári nagy disznóság van itt!” – zárta a bejegyzését Hadházy Ákos.

Címlapkép: Hadházy Ákos független parlamenti képviselő beszédet mond a közmédia Kunigunda úti székháza előtt.

Kép forrása: MTI

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Krupp Skya
2021. március 15. 15:14
"Hadházy reagált a vakcinabeszerzésre: A kormány teljesen hülyének néz mindenkit" De nálad kurvára bejött.
Dodi1015
2021. március 12. 19:39
Lódoki más valakit hülyének nézni és más úgy mint téged hülyének látni.
Tiszafa
2021. március 12. 14:49
Hé, Szarházy! Csak téged, meg a balfaszokat, de azt joggal.
MerivaD
2021. március 12. 06:54
Hadházyt ki nem nézi hülyének?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!