Gulyás: Nyilvánosak a kínai és az orosz szerződések

2021. március 11. 18:19

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a Facebook-oldalára tette ki a dokumentumokat.

2021. március 11. 18:19
null

A koronavírus elleni kínai és orosz vakcinák beszerzéséről szóló szerződéseket Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtök délután a Facebook-oldalán is megosztotta. A miniszter kiemelte: „a magyar kormány a vakcinabeszerzések ügyében a nyilvánosság pártján áll”. Gulyás Gergely hozzátette, arra kérik az Európai Bizottságot is: hozza nyilvánosságra a Brüsszel által kötött szerződéseket.

A Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón jelentette be, hogy a kormány egy napon belül nyilvánosságra hozza az orosz és a kínai vakcinákra kötött szerződéseket. Jelezte azt is, hogy kérik az Európai Uniótól az Európai Bizottság által kötött szerződések nyilvánosságának biztosítását is.

(MTI)

Nyitókép: MTI/Rosta Tibor

Összesen 76 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vallasz Vilmos
2021. március 12. 07:29
A vakcinák kutatási adatait hol lehet elérni? Hány emberen végeztek oltást első lépcsőben, hányan és hogyan reagáltak a vakcinára, stb. Esetlegs mellékhatások? Valami olyasmi, mint amit a gyógyszerekhez, gyógyhatású készítményekhez adnak.
balbako_
2021. március 12. 06:54
Az EU meg szepegve titkosítja!
bajai
2021. március 12. 06:28
Szomorú, káros és primitív egy antidemokratikus fórumot hivatalos közlönyként használni.
nyugalom
2021. március 11. 23:14
Minden fizetett ideköltözött! Hadhazival nyissanak egy oldalt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!