Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Fidesz: ha a baloldalon múlna, nem lennének oltva a magyarok

2021. március 06. 14:01

Reagált a Fidesz a hat ellenzéki párt közös nyilatkozatára: „A baloldal képviselői olyanok, akik keveset tudnak, de azt is rosszul.”

2021. március 06. 14:01
null

Ahogyan arról már beszámoltunk, közös közleményt adott ki a DK, a Momentum, az LMP, a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd, melyben azt követelik, hogy a kormány adja át az oltási program szervezését a Nemzeti Oltási Bizottságnak.

Az első és legfontosabb feladat itt és most a tömeges oltások gyors és zökkenőmentes megszervezése. Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és kormánya erre képtelen és alkalmatlan. A demokratikus ellenzéki pártszövetség kezdeményezi és követeli, hogy a járványügyi szakemberek, az orvosi kamara és az önkormányzatok bevonásával létrejövő szakmai testület, a Nemzeti Oltási Bizottság vegye át” – írták.

A Fidesz reagált az ellenzéki pártok közleményére

„A baloldal képviselői olyanok, akik keveset tudnak, de azt is rosszul” – írja reakciójában a kormánypárt.

Vasárnap estére a beoltottak száma Magyarországon meghaladja majd az egymilliót” – hangsúlyozták.   

Hozzátették: a baloldali pártok mindent megtesznek azért, hogy lebeszéljék, elbizonytalanítsák az embereket a védőoltástól, pedig a védőoltás a leghatásosabb fegyver most a vírus ellen. Azt is bevallották, hogy azért teszik ezt, mert szerintük minél jobban elhúzódik a járvány, minél több a beteg és a halott, nekik annál nagyobb esélyük van a hatalomra – fogalmaztak.   

A közleményben arra is rámutattak:

a magyar oltási program példaértékű Európában.

Korábban lapunk is beszámolt róla, hogy Magyarország a második az uniós oltási ranglistán, hamarosan átlépi az egymilliót a beoltottak száma, ami a jól szervezett, ütemes oltásnak, és annak köszönhető, hogy számos uniós tagállammal ellentétben nem csak három, hanem már öt vakcinával lehet oltani az országban.

(MTI/Mandiner)

Összesen 107 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
files32
2021. március 06. 16:55
Mennyire keresztény és konzervatív magángépekkel repkedni a karibi-térségbe? Mire költi a kormány a közpénz milliárdokat? A Maldív-szigeteken pihennek a Ner-kegyeltjei a víruskrízis alatt?
Pierre
2021. március 06. 16:23
"A magyar állam nem intézményrendszer, hanem kórkép. A megszállott központosítás és a féktelen voluntarizmus tünetegyüttese. Az akarat irányítja, egyetlen személynek az akarata, a tények és a szakmai ismeretek nem számítanak, az akarat mindek felett áll, a szervezeti autonómia és a tapasztalatokon nyugvó mérlegelés csak megakasztja a világteremtő akarat kiáramlását, ezért az úgynevezett jó kormányzás mindenekelőtt felszámolja az intézményi önállóságot a társadalom valamennyi szintjén és kiiktatja a döntéshozatalból a szakmai szempontokat. Jó ötlet az otthoni pálinkafőzés ösztönzése? Nem. A tankötelesség korhatárának leszállítása? Nem. A parkolás ingyenessé tétele a légszennyezéssel sújtott városokban? Nem. Mindegy, Ő így akarja."
az ember
2021. március 06. 16:11
Ezeket az ellenzéki nyilatkozatokat ugyanúgy az orruk alá kellene dörgölni két hónap múlva, mint ahogyan a több mint két évvel ezelőtti rabszolgatörvénykampányukat. Hol vannak a rabszolgák? Több mint két éve hatályban van a rabszolgatörvény. Hol vannak a rabszolgák, ami miatt tüntettek, amitől hangos volt a hvg-index-444 és a többi lázítómédia? HOL VANNAK A RABSZOLGÁK?
files32
2021. március 06. 15:55
Bayerné titokban adta el multiknak az állami vérplazmát A Válasz Online megnyerte történetének első jogerős sajtóperét a magyar állami vérplazmakészletet külföldi partnerével megvásárló cég korábbi résztulajdonosa ellen. Triumfálnánk, ám közben az immár Bayerné dr. Matusovits Andrea által vezetett vérellátó újabb három évre eladta a nemzeti vérkészlet fontos részét. Nem írtak ki pályázatot, nem versenyeztettek újra, és nem adják ki a szerződést sem. Épp ellenkezőleg cselekedtek, mint amiért Bayer Zsolt kormánypárti publicista korábban piedesztálra emelte a vérellátó vezetését, benne saját feleségét. Az ügylet látható részéből közben az utolsó magyar szereplő is eltűnt, a cégek viszont számításaink szerint jócskán a világpiaci ár alatt jutnak az értékes anyaghoz. Így adják el a testünket áron alul
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!