Lengyelország
15:002024. június 16.
Hollandia
Szlovénia
18:002024. június 16.
Dánia

Az ellenzék követeli: a kormány adja át az oltási program szervezését a Nemzeti Oltási Bizottságnak

2021. március 06. 10:32

„Orbán Viktor megbukott. Magyarországnak ma kormányzásra képtelen kormánya van” – írják.

2021. március 06. 10:32
null

Közös közleményt adott ki a DK, a Momentum, az LMP, a Jobbik, az MSZP és a Párbeszéd.

Orbán Viktor megbukott. Magyarországnak ma kormányzásra képtelen kormánya van. Orbán Viktor tíz éve vívja harcát a maga által kreált, kitalált ellenségek ellen, de amikor valódi veszély fenyegeti az országot, amikor nem plakátokra, hanem felelős cselekvésre lenne szükség, csúfosan leszerepel” – írják. 

A valaha volt legnagyobb létszámú kormányzati bürokrácia képtelennek bizonyult a gyors, hatékony és emberséges cselekvésre. Ma szinte semmi nem működik abból, amire a válságban az országnak szüksége lenne. Minden más esetben indokolt lenne Orbán Viktor azonnali lemondása, ám most, a járvány és a gazdasági válság miatti drámai helyzetben az emberi életek és egzisztenciák megmentése minden más szempontot felülír” – áll az ellenzéki közleményben.

Az első és legfontosabb feladat itt és most a tömeges oltások gyors és zökkenőmentes megszervezése. Bebizonyosodott, hogy Orbán Viktor és kormánya erre képtelen és alkalmatlan. A demokratikus ellenzéki pártszövetség kezdeményezi és követeli, hogy a járványügyi szakemberek, az orvosi kamara és az önkormányzatok bevonásával létrejövő szakmai testület, a Nemzeti Oltási Bizottság vegye át az alkalmatlan kormánytól a magyar emberek életének és egzisztenciájának megvédése szempontjából legfontosabb oltási program megtervezését és végrehajtását.”

Nyitókép forrása: Pesti Srácok

Összesen 152 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ma is bukik a Zorbán...
2021. március 06. 21:31
Hihetetlenül jól csinálják a bolsevisták: olyan rettenetes tömegű aljasságot követnek el minden egyes napon, hogy az egyik elmossa a másikat. Így aztán, ha megkérdezik, miért utáljuk annyira a felforgatókat, szinte csak egy-egy eset jut az ember eszébe a csilliárd gazságuk közül... Már-már ma született báránynak tűnnek.
Ma is bukik a Zorbán...
2021. március 06. 21:18
Megvesztek a Moslékok????? És azt képzelik, hogy mi is??? Szó sem lehet arról, hogy bármihez közük legyen az oltással kapcsolatban. Inkább összetörnék a fiolákat, hogy több legyen a halálos áldozat. Ezek a sötét bolsevista gazemberek kipusztítanák az országot, hogy több migránst tudjanak beerőltetni, ha a Soros azt parancsolja nekik. Undorító még a gondolata is, hogy ezek valaha hatalomra kerülhessenek.
Globalfake
2021. március 06. 20:38
disziz spártá...ennyi ezekről, ennyit érnek..
tothpal
2021. március 06. 19:58
Micsoda értelmes banda!!! Nahát... Csupa (m)észlények...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!