Jakab Péter parizere: újratöltve

2021. február 22. 10:03

„Keresztény vagyok, nem álszent” – mondja a Jobbik elnöke.

2021. február 22. 10:03
null

„A Fidesz-média még mindig a parizeren rugózik, most épp azon, hogy böjt alatt eszek párizsit, ami szerintük azt jelenti, hogy rossz keresztény vagyok” – így köszön be Facebook-oldalán Jakab Péter. (A Mandiner is több fejezetben írt már arról (itt és itt), hogy a Jobbik elnöke valamilyen különös okból azt posztolta ki, hogy az ő kedvence a parizer, a vizes kifli és a piros arany.)

„Mondják ezt azok a »jó« keresztények, akik Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek, vagy épp az ereszen csúszkáló Szájereket állítják be nemzeti hősnek, miközben nem vetik meg az adriai szexpartikat sem, röviden a borkaizást” – folytatódik a bejegyzés.

Majd kijelenti, hogy szerintük nyilván az a jó keresztény, aki ezeket csinálja, de persze tartja a böjtöt is, vagy legalább azt hazudja. Én nem tartom a böjtöt. Cserébe viszont nem lopok, nem csalok, nem hazudok, nem asszisztálok kilakoltatásokhoz, nem moslékozom más pártok szavazóit, nem gyalázom a nőket, nem fogadok el ajándék jachtozást, nem csinálok bizniszt a járványból, nem tartok nyomorban egy országot. A parizert viszont ilyenkor is megeszem. Már hallom is, ahogy Kaleta, Szájer, Borkai meg a többiek ott a kormányoldalon felhorkannak. Tegyék.”

Végül azzal zárja a posztot, hogy „keresztény vagyok, nem álszent. Ők pont fordítva.”

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mucsay
2021. február 22. 23:17
ezzel még nem beszélt a nagyanyja mint a csanáddal?
szürkeSzarvas
2021. február 22. 15:11
Korábban azzal dicsekedett,hogy zsidó. Azok nem böjtölnek. De tréfli parizert sem esznek! Genya ez a Jákób(i). :)
Vakfolt
2021. február 22. 14:48
"Kaleta-féle pedofilokat mentegetnek" Az ki lenne? Egész gyorsan lekapcsolták a csávót és már ki is baszarintották. Miközben egy czeglédit, vagy egy lackner csabát még felismerni sem sikerül.. na akkor ki is menteget kit? ..világos mint a jakablak.
Sulammit
2021. február 22. 14:48
Ja, hogy Orbán Viktor nagyböjti reggelét másolja, gúnyolja Jakab, miközben kereszténynek nevezi magát. https://www.origo.hu/itthon/20210217-igy-nez-ki-orban-viktor-bojti-reggelije-kep.html A második parizerrel való kérkedés 19-én pénteken készült. Vagyis nem keresztény.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!