Itt a videó arról, ahogy Dobrev lebratislavázza Pozsonyt

2021. február 14. 18:57

„Magyar nyelven beszélt, de nem magyarul. Ennyi” – kommentálta a DK-s politikus mondatait korábban Deutsch Tamás.

2021. február 14. 18:57
null

Pénteken mi is szemléztük Deutsch Tamás Facebook-posztját, amelyben a fideszes politikus felháborodva számol be arról, hogy az Európai Parlamentben Dobrev Klára lebratislavázta Magyarország korábbi fővárosát.

Most megadom a szót Hajšel úrnak, aki Bratislavából jelentkezik” – mondta levezető elnökként Gyurcsány Ferenc felesége.

„Így, a rá jellemző hanghordozással, de tagoltan. Bratislavából. Nem Pozsonyból, Bratislavából. Azt soha a büdös életben nem mondaná, hogy »Wienből jelentkezik«, de Pozsony nála Bratislava! Magyar nyelven beszélt, de nem magyarul. Ennyi” – írta akkor a Fidesz EP-képviselője.

Most, korábbi hiányosságunkat pótolandó közzétesszük az esetről készült videót is.

Összesen 116 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2021. február 17. 05:20
Á' POTOM NYEVJEM TAKI BAZZDMEGANYÁD HÜJJE DOBREVA..BAROMÁLLAT-CSÚCSSEGGFELLLY.
Timur Link
2021. február 15. 14:54
Nem kell mindjárt a legrosszabbra gondolni Dobrev-vel kapcsolatba. Lehet, hogy olyan hülye, hogy nem tudta, hogy Bratislava azelőtt Pozsony volt.
Bradanek
2021. február 15. 12:01
Ezeknél undorítóbb ellenzék nincs.
ifrance
2021. február 15. 11:54
gondolom, ha kurz-ékról kell beszélni, gondolkodás nélkül fogja wien-nek mondani bécset. ez az egész nem több ostoba provokációnál szvsz. és miközben kuncog, hogy most a guta megüt néhány nemzeti érzelmű embert, nem veszi észre, hogy saját magáról állított ki szegénységi bizonyítványt. nem azért, mert megtagadja a magyar történelmet. hanem mert nem ismeri a magyar nyelvet.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!