Tovább építi a kisember imázsát a havi 2,2 milliót kereső Jakab Péter

2021. február 28. 15:42

Az évi 29 milliós bevétellel rendelkező Jakab szerint az adriai luxusjachtokról, meg a Maldív-szigetekre tartó luxusrepülőkről távolinak tűnik a magyar valóság.

2021. február 28. 15:42
null

Ahogy korábban több cikkünkben is beszámoltunk róla, a Jobbik frakcióvezetője az elmúlt hetekben elkezdte magára ölteni az átlagos kisember szerepét. Jakab Péter először pirosarannyal megfűszerezett párizsis kiflivel pózolt, – amit később a Párbeszéd frakcióvezetője, Szabó Tímea is leutánzott – majd a napokban gyermekei és egy tál paprikás krumpli társaságában fotóztatta magát, tovább bizonygatva, hogy ő is csak egy egyszerű kisember.

A frakcióvezetőként havi 2,2 milliót – márciustól 2,4 milliót – kereső Jakab Péter úgy tűnik, hogy zokon vette a negatív reakciókat, ugyanis a napokban nem csak a kormányzati oldalról, de még az ATV-ben is élesen bírálták a parizerkampányát. A Jobbik frakcióvezetője ezek után ismét egy Facebook-bejegyzésben vágott vissza az őt bírálóknak, melyben letolvajozta a nagyobbik kormánypártot.

Úgy tűnik azonban, hogy továbbra sem csitulnak a kedélyek parizerfronton, ugyanis Jakab Péter ismét közösségi oldalán szállt bele azokba, akik szerint évi 26 milliós fizetéssel és saját sofőrrel a parizerevő kisember imázsát építeni nem a legjobb ötlet. A Jobbik-frakcióvezető azt írta: 

„Ilyenkor elgondolkodom, hogy vajon a kormánypárti politikusok szoktak beszélgetni a saját szavazóikkal? Őket is proliknak meg kommunistáknak tartják? Egy fideszes melós, mondjuk, Mezőtúron vagy Felsőzsolcán szerintük mit eszik?” – tette fel a kérdést Jakab Péter.

Összesen 79 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
22-es csapdája
2021. március 02. 06:52
Olyan szinten vagy csőlátású, csak a saját ostobaságait, rosszindulatú megjegyzéseit súlykoló, hogy már párszor biztosan kiikszeltelek. Legyen most is így majd 200 hozzászólás után. X
NYKV
2021. március 01. 15:02
Ez a párizsi zabálás központi direktíva a Soros hálózatból, az olaszoknál Mattia Santori /Szardíniák/ mortadellát eszik, hogy újra felkerüljön a politikai térképre: https://m.ilgiornale.it/news/cronache/dalle-sardine-mortadella-mattia-santori-torna-tv-1927492.html
vajda
2021. március 01. 08:21
Szabadna itt megkérdeznem az urakat és hölgyeket arról, hogy a pacalzabáló Fidesz alelnök mennyit keres havonta?
civis72
2021. február 28. 22:50
a szadeszos zsidómaffia is egyfolytában a borsodi cigányokért sírt ...Jakab semmivel sem különb azoknál...ki van tömve de úgy sír mint egy panelproli
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!