Cseh Katalin: Orbán Viktor gyakorlatilag egy pária most már Európában

2020. november 19. 14:05

A Momentum politikusa szerint az európai értékeket össze kell kötni az európai pénzekkel, mert „Európa nem bankautomata”.

2020. november 19. 14:05
null

A Momentum politikusát az ATV-n kérdezték az uniós költségvetésről, valamint a helyreállítási alapról. Mint mondta, „Orbán Viktor Magyarország jövőjével játszik, és ez minden józan gondolkodású emberben elképesztő haragot és dühöt vált ki.” Cseh Katalin arról is beszélt, hogy szerinte „teljesen abszurd érv”, hogy a jogállamiság egy nem megfogható fogalom, és mint mondta, ez világosan benne van a jogszabályban. Említette, hogy a költségvetésben lehetnek például makroökonómiai feltételek, ezekhez párosított most az unió egy jogállamisági feltételrendszert is.

Hozzátette, hogy „van lehetősége a magyar kormánynak megtámadnia az Európai Bíróságon a törvényt, lehet meg is fogja tenni. Ez egy teljesen, az európai törvényekkel összhangban levő szabályozás, amely minden országra érvényes. Ezt mindenkinek be kell tartani, csak a magyaroknak és a lengyeleknek van ezzel gondja”. Cseh Katalin a műsorban arról is beszélt, hogy „évek óta tapasztaljuk, hogy Magyarország politikailag elszigetelődik”, és hozzátette, hogy „Orbán Viktor gyakorlatilag egy pária most már Európában, amely köszönhető ennek a viselkedésének is.”

 

 

 

Összesen 197 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rókabácsi
2020. november 20. 11:00
tán nincs párja?
kaltran
2020. november 20. 09:57
A pária te vagy. Kiírtad magad az emberi fajból. Idegen megszálló csapatként állomásozol itt. A beszédtér nem a tiéd. Mi mondjuk meg ki a pária.
confitür
2020. november 20. 05:59
Orbán Viktort páriának nevezni,elég nagy butaság,mert semmi köze a valósághoz,mint ahogy a momentumnak nevezett bérlemény sem a valóság talaján tartózkodik. Abban viszont van némi igazság,hogy cseh katalin maga a Vasorrú Bába.
pemete jakab
2020. november 19. 21:43
"Cseh Katalin: Orbán Viktor gyakorlatilag egy pária most már Európában" Idehaza zeng az Orbán ária, holott Európában már csak pária.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!