Lenácizta Soros Györgyöt egy amerikai zsidó politikus

2020. október 20. 10:23

A magyar származású spekuláns a republikánusok gyakori célpontja.

2020. október 20. 10:23

Eric Early, a kaliforniai kongresszusi képviselői helyért induló republikánus jelölt vasárnap közzétett Twitter üzenetében úgy fogalmazott: „Soros náci szimpatizáns, és veszélyt jelent nemzetünkre” – számol be a The Jerusalem Post. A magyar származású tőzsdei spekuláns gyakran célpontja a republikánus politikusoknak, főként mivel ő a demokrata párt egyik legnagyobb támogatója. Az őt elítélő Early maga is zsidó – írta meg a Neokohn.

A Republikánus Zsidó Koalíció vasárnap a Jewish Telegraphic Agency-nek küldött e-mailben megerősítette, hogy Early zsidó származású, és a demokrata párti Adam Schiff ellen indul egy erősen demokrata beállítottságú körzetben. Szombaton Schiff kritizálta Early-t, mert megosztott egy mémet, amely hamisan állította, hogy Schiff Soroshoz kötődik. Schiff antiszemitának nevezte a mémet. „Ezen a héten ellenfelem megosztott egy mémet rólam, mely egyszerűen antiszemita hazugság” — fogalmazott Twitter üzenetében Schiff és hozzátette, hogy a „Republikánus Párt hajlandósága a fanatizmus és a gyűlölet terjesztésére tartós károkat okozott nemzetünknek”.

A mémet azóta Early eltávolította Twitter-hírfolyamából, és úgy reagált Schiff kritikájára, hogy „egyáltalán nincs semmi antiszemita az üzenet megosztásában (bárki is csinálta)”. Early a Washington Times-nak úgy fogalmazott, hogy Soros „sunyi manipuláns”, és Schiffet „Soros egyik bábjának” nevezte.

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kurbitalis
2020. október 21. 23:50
SOROS NEM MAGYAR SZÁRMAZÁSÚ!!!! SOROS 44-BEN LETARTÓZTATOTT ZSIDÓ CSALÁDOKAT FOSZTOGATOTT EGY NYILAS SEGÉDEKÉNT.
péterx
2020. október 20. 21:54
De hogy gazember, az biztos!
Zokni
2020. október 20. 17:46
Amúgy gratulálok, kedves Mandi. Ez a komment-áradat méltó ehhez a ,,hírhez,,. Csak így tovább. Hajrá Felcsutország! Hajrá felcsutok!
Zokni
2020. október 20. 17:42
,,A magyar származású spekuláns...,, - teríti a kártyáit a Mandi. S Mészáros meg mi, hogy adja-veszi a cégeket? Tudja, aki a Nemzet Strómanjaként közismert...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!