Plagizálással vádolja a Fidesz a miskolci önkormányzatot

2020. szeptember 04. 15:21

Szerintük a balodaliak összeollózták, „összelopták” a gazdasági programot.

2020. szeptember 04. 15:21

Plagizálással vádolja a Fidesz miskolci önkormányzati képviselőcsoportja a baloldali vezetésű városházát, szerintük összeollózták, „összelopták” a gazdasági programot.

Soós Attila fideszes önkormányzati képviselő pénteki miskolci sajtótájékoztatóján kijelentette: a program csaknem egyharmada plágium. „Hosszú szövegrészeket tartalmaz forrásfeltüntetés nélkül, de némi utánajárással kiderül, hogy azok idegen forrásból származnak” – fűzte hozzá. Mint mondta, a közgyűlés legutóbbi ülésén a város ötéves gazdasági programjának több pontja „gyanús volt”, ezeket több helyről szedte össze a város vezetése, saját gondolat jószerivel alig volt benne.

Egy plágiumkutató szoftverre hivatkozva arról beszélt, hogy lopott anyagokból készült a program, ezt pedig nem tudják elfogadni. A kormánypárti politikus szerint mindazonáltal a legnagyobb gond a közgyűlés elé terjesztett gazdasági programmal az, hogy túl sok önálló gondolat nincs benne egy megyei jogú város gazdaságának fejlesztésére.

(MTI)

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vörös Gyuláné
2020. szeptember 04. 22:57
Persze. Programjuk a lopás.
tölgy
2020. szeptember 04. 21:15
Ostobák ott Miskolcon a fideszesek? A választás eredménye és a mostani közleményük ezt mutatja. Kit érdekel, hogy "összelopta" a város vezetése a programját, ha az jó? Ám a program megfelelőségéről egy szó sem hangzott el, csak a plagizálásról. Ki érti ezt?
Coccothraustes
2020. szeptember 04. 20:16
Rohadt, mocskos, tolvajellenzék.
cutcopy
2020. szeptember 04. 17:04
Felsorolni sem lehetne azon gondolatokat, melyekkel OV támadta még ellenzékből a szoclib kormányt és ma ők adják elő ellenzékből sajátjukként..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!