Kocsis Máté: A parlamentnek ősszel is üléseznie kell

2020. szeptember 07. 16:19

„A járványügyi szabályok legszigorúbb betartása mellett tehát megkezdjük a törvényalkotási munkát” – közölte a Fidesz-frakció vezetője hétfőn.

2020. szeptember 07. 16:19
null

A szokásoknak megfelelően közös frakcióüléssel indítja az őszi parlamenti ülésszakot a Fidesz és a KDNP, azonban a járványügyi helyzetre tekintettel nem tartunk kihelyezett tanácskozást – közölte a Fidesz-frakció vezetője hétfőn.

Kocsis Máté közleményében azt írta, ahogyan a tavaszi ülésszakban, úgy az ősziben is működnie kell az Országgyűlésnek, a kormánypárti frakcióknak pedig számos témát meg kell vitatniuk. „A járványügyi szabályok legszigorúbb betartása mellett tehát megkezdjük a törvényalkotási munkát” – tette hozzá. Kiemelte: készen állnak arra is, hogy biztosítsák a többséget a koronavírus elleni védekezéshez, „legyen szó akár az emberek egészségéről, akár a magyar gazdaságot és a munkahelyek védelmét érintő intézkedésekről”.

Kocsis Máté közölte azt is, a frakcióülésről a szokásos rendben tájékoztatják a nyilvánosságot.

(MTI)

Címlapkép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!