Fidesz: Gyalázat, amit a baloldal a járvány kapcsán művel

2020. szeptember 08. 15:22

„Miközben ők kamuvideók gyártásával, a védekezés akadályozásával vannak elfoglalva” – írja a kormánypárt.

2020. szeptember 08. 15:22

„Gyalázat, amit a baloldal az egész koronavírus-járvány alatt művel” – írja közleményében a Fidesz. A nagyobbik kormánypárt a Demokratikus Koalíció azon állítására reagált, miszerint Szlovákia jóval olcsóbban vett volna lélegeztetőgépeket, mint Magyarország. „Miközben ők kamuvideók gyártásával, a védekezés akadályozásával vannak elfoglalva, addig egészségügyi, külügyi, rendvédelmi szakemberek ezrei dolgoztak az országban azért, hogy minden a védekezéshez és az életmentéshez szükséges eszköz rendelkezésre álljon. A legagresszívebb világpiaci verseny közepette is több ezer lélegeztetőgépet sikerült beszerezni, itt nem fordult elő és nem is fordulhat elő az, hogy azért haljon meg valaki, mert nem jut neki lélegeztetőgép.”

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ThunderDan
2020. szeptember 08. 17:38
Ki kellett most már mondani. Az összellenzéket Kórozs Lajos és Németh Athina fémjelzi.
Mikediver
2020. szeptember 08. 17:10
Pedig igaza van, szarházi féreg szinte az egész ellenzék. Megélhetési politikusok.
Krupp Skya
2020. szeptember 08. 16:01
Járvány kapcsán? Ezek minden kapcsán kapcsabetyárok.
Szuverén maffiaállam
2020. szeptember 08. 15:59
Hollik jegyzi a karanténból?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!