Hollik István megfertőződött, három államtitkár és egy szóvivő karanténban van

2020. augusztus 27. 17:48

A politikusok egy hétvégi rendezvényen találkoztak a Fidesz kommunikációs igazgatójával.

2020. augusztus 27. 17:48

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója koronavírusos lett. Emellett karanténba vonult Gulyás Gergely, Varga Judit és Orbán Balázs miniszterhelyettes, parlamenti és stratégiai államtitkár is.

Azóta a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) közölte az MTI-vel, hogy otthoni karanténba került Kovács Zoltán, Magyarország kormányzati kommunikációért felelős államtitkára, Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára és Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője is.

A politikusok egy hétvégi rendezvényen találkoztak Hollik Istvánnal, a Fidesz kommunikációs igazgatójával, akinél később koronavírus-fertőzést mutattak ki – tartalmazza a közlemény.

(MTI)

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BossN
2020. augusztus 27. 20:11
Rendben és szervezetten működik minden, izololació, karantén stb. Jobbulást!
barnabibambi
2020. augusztus 27. 20:01
Hát nem örülök neki mert emberből vagyok.De a kisördög ott bujkál hogy végre azokat is elérte a vírus akik felelőtlenül kezelik a járványt.Ja Horvátországot még mindig emlegetni kell mert ott tombol a járvány és a vírusfutárok úgy járkálnak hozzánk mint béke időben.Tehát a kérdés az hogy a buggyantak mikor szánják rá magukat a határok lezárására.Mert ugye már tucatnyi járvány góc van Magyarországon és a tesztelések elmaradása miatt számtalan vírusgazda lófrál az országban.
BőröndÖdön
2020. augusztus 27. 19:34
Én azt hittem,hogy az állampárttal a COVID sem bír...
VakzKommondor
2020. augusztus 27. 19:01
így megy ez a nerben: https://444.hu/2020/08/27/lenullaztak-a-vegrehajtok-a-magyar-teniszszovetseg-szamlait Egyik elkölti (saját cégének utalja) , leváltják jön az új feltöltik neki a számlát. van itt pénz elvtársak. amíg lopni kell.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!