Karanténba került Gulyás Gergely

2020. augusztus 27. 09:02

Orbán Balázs miniszterhelyettessel együtt.

2020. augusztus 27. 09:02
null

Egy múlt hét szombati szabadtéri magánrendezvény egy résztvevőjének koronavírus tesztje pozitív lett. A rendezvényen Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter és Orbán Balázs miniszterhelyettes is jelen volt, ezért szerdától mindketten hatósági karanténban tartózkodnak. A Miniszterelnökséget vezető miniszteren szerdán elvégzett koronavírusteszt eredménye negatív. A hatósági karantén megszüntetésére, a pénteki kormányülésen való részvételre és az azt követő Kormányinfó megtartására csak a pénteki második koronavírusteszt negatív eredménye esetén kerülhet sor.

(MTI)

Fotó: Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a Kormányinfó sajtótájékoztatón a Miniszterelnökségen 2020. augusztus 6-án. MTI/Szigetváry Zsolt

 

Összesen 90 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Janice
2020. augusztus 29. 09:55
Most, hogy már elérte a járvány a kormánytagokat is, lezárják az országot? Nincs ezzel semmi gond csak ezt már akkor megkellett volna lépni amikor hatalmas nyaralásra indult a nép Nem igaz, hogy nem tudtak volna a picsájukon otthon maradni egy nyári idényben.
annamanna
2020. augusztus 27. 16:08
Jó, hát ez olyan karantén, mint Dzsudzsák Balázsé, ahonnan simán el lehet járni étterembe.
Secnir
2020. augusztus 27. 11:08
akkor karanténba kerül a felesége és a kis család is. jaj, most akkor mi lesz az iskolakezdéssel?
3M..
2020. augusztus 27. 11:05
Mint embereket, sajnálom őket. Mikor lesznek eltemetve? Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!