Bölöni: Fontos, hogy újból magával ragadjon minket a májusi lendület

2020. augusztus 29. 18:20

Az erdélyi származású labdarúgó a Puskás Arénában találkozott Fürjes Balázs államtitkárral és Szöllősi Györggyel az Írdalá.hu kampányának keretein belül.

2020. augusztus 29. 18:20
null

Tovább dübörög az Írdalá.hu kampánya, melynek célja immáron kétmillió aláírás összegyűjtése a nemzeti régiók védelmében. Ennek keretében járta be a Puskás Arénát Bölöni László, erdélyi származású labdarúgó, edző. Bölönit elkísérte Fürjes Balázs államtitkár és Szöllősi György, a Nemzeti Sport főszerkesztője. Az eseményről videó is készült, amelyben Bölöni László elmondta, örül annak, hogy jelenlétével képviselheti mindazokat a bajnokokat, akik a határon kívül rekedtek, ezért nem lehettek jelen a magyar sportéletben.

„Az épület minden darabja a történelemről beszél, nagy büszkeséggel tölt el, hogy egy kicsi molekula tudok benne lenni” – mondta az Írdalá kampányarca. „Szédítő volt a lendület, amit a hazai kampány vége felé tapasztalhattunk. Valamennyiünk feladata, hogy ezt a lendületet újból visszanyerje az aláírásgyűjtő bizottság, hogy magával ragadja az embereket és újból nekilássanak gyűjteni” – tért rá Bölöni az aláírásgyűjtésre. Kifejtette, hogy nemes gondolat mellé állt, amikor aláírta az őshonos nemzeti régiók megerősítését indítványozó petíciót, amelyben remélhetőleg a többi európai kisebbség is megtalálja majd a helyét.  „Mindenkinek kutya kötelessége aláírni, úgyhogy tegyük meg!” – biztatott a beszélgetés végén Fürjes Balázs.

 

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
VESZ ÉSZ
2020. augusztus 30. 08:20
Hogy szakadna rájuk az ég!Úgy hallom,márt potyognak is kisebb darabok.
annamanna
2020. augusztus 29. 22:42
Mint két tojás: https://mandiner.hu/attachment/0396/395101_20200824_fa_205041.jpg És mindkettő Balázs és mindkettő államtitkár, és még a végzettségük is ugyanaz: Fürjes: "diplomát az Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Karán szereztem 1997-ben, summa cum laude minősítéssel (...). Angol nyelvből felsőfokú, "C" típusú nyelvvizsgám van" https://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/budapestert-es-a-fovarosi-agglomeracioert-felelos-allamtitkar/furjes-balazs Orbán: "2004 - 2009 Eötvös Loránd Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar, Budapest Végzettség: jogász (summa cum laude minősítéssel) (...) Nyelvismeret: angol felsőfok" https://www.kormany.hu/hu/miniszterelnokseg/parlamenti-allamtitkar/orban-balazs
1Szkeptikus
2020. augusztus 29. 20:47
Talán még nem késő,az egyik legjobb megoldás lehet Bölöni László ,a magyar válogatottnak, mint edző.
flesh ripper
2020. augusztus 29. 20:09
Bölöni egy igazi jó ember! Jó, tehetséges, igaz és ráadásul sikeres magyar ember!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!