Hadházy: Ez a mai esemény, nem az utolsó volt

2020. július 24. 21:49

A politikus úgy fogalmazott: „​​​​​​​lehet, hogy az lesz a vége, hogy csak akkor fogunk eredményt elérni, ha százezren elmentünk a Kunigunda utcába.”

2020. július 24. 21:49

Mint arról korábban beszámoltunk, távozik az Index szerkesztőségének vezetése és ötvennél több munkatárs. Ennek kapcsán péntek este a Momentum szervezésében tüntetésre is sor került.

A rendezvény egyik felszólalója Hadházy Ákos, politikus, független országgyűlési képviselő volt, aki beszédében a péntek esti tüntetéshez hasonló megnyilvánulások, a kormányat elleni megmozdulások folytatására buzdította az eseményen megjelenteket. A politikus úgy fogalmazott „nincs olyan kormány, nincs olyan hatalom, amelyik ellen ne lehetne eredményesen fellépni”. Hozzátette, „minél nagyobb a diktatúra, annál nagyobb nyomásgyakorlásra van szükség.”

Hadházy Ákos szerint ugyanis „ez a mai esemény, nem az utolsó volt”. A politikus szerint „ez valaminek a folytatása és semminek sem a vége.” Hadházy Ákos figyelmeztetett: „lehet, hogy az lesz a vége, hogy csak akkor fogunk eredményt elérni, ha százezren elmentünk a Kunigunda utcába.

A politikus szerint ugyanis „azt hogy sajtószabadság van, azt nehéz megmondani. A kormány szerint az van.” Hadházy, beszédében azonban hangsúlyozta „a fizetett kormánypropagandát ki kell csavarni a kormány kezéből, be kell tiltani”. Zárásul úgy fogalmazott: „a független sajtóért nem elég tüntetni, elő is kell fizetni rá.”

(Mandiner)

Összesen 53 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
NTLLK
2020. július 26. 08:15
Jaj, Hadiházi! Ez az esemény persze, hogy nem utolsó! Ez azért van, mert maga egy utolsó...
llni55
2020. július 25. 17:14
Százezren lyukas zokniban...
borsika
2020. július 25. 14:29
Nahát, még a végén rájön valaki, hogy a sajtószabadság nem ott kezdődik, amikor valakitől elvárjuk, hogy támogassa az ellenfeleit.
CirmoS
2020. július 25. 12:05
Egy nagy senki vagy SZARházy, ráadásul még mindig kevesen vagytok a csakis súlyos Orbán fóbia miatt rendezett tüncikézésen! Mindenesetre jó látni a kínlódásotok!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!