Az Index ügyében tüntettek

2020. július 24. 20:02

A Momentum szervezésében az Indexért és a sajtószabadságért tüntettek péntek este Budapesten.

2020. július 24. 20:02
null

Tüntetést szervezett az Index és a sajtószabadság ügyében a Momentum. Budapesten péntek este tartottak felvonulást, az óbudai Puskás Öcsi tértől a budavári Karmelita Kolostorig, a Miniszterelnökség hivataláig vonultak a tüntetők.

A tüntetésen felszólalt Orosz Anna, a Momentum alalnöke, Cseh Katalin EP-képviselő, Fekete-Győr András pártelnök és Gulyás Balázs. A Momentum megkérte a résztvevőket, hogy haladjanak el az Index szerkesztősége előtt és hajtsanak fejet a lapért.

A tüntetők este fél 9 környékén kezdtek felérni a Várba.

 

A Euronews helyszíni videója

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

Összesen 1054 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Béna Géza
2020. július 28. 12:34
Sajnos Budapesten trendi buzinak lenni, ezzel a vonulással is a buziprájdot gyakorolták!!!!!!!!!!
barnabibambi
2020. július 27. 14:38
A zsindex kabaré tovább gurúl majd,ez idő kérdése.Az igazság egyértelmű a baloldal egymás alatt fürészeli a fát,azaz házon belül folyik az acsarkodás.Az már a hazaárulók régi fogása hogy saját xarukat a kormánypártokra akarják kenyni.A kilépett kirúgott firkászok meg keressenek lapátot ,lehet kubikolni,arra alkalmasak ha már benyelték a trükköt!
syphax
2020. július 26. 18:17
"..Az Index ügyében tüntettek." HADD' TÜNTESSENEK! HA NINCSEN JOBB "DÓGUK.
fraktoaster
2020. július 26. 11:28
Egyébként csak ránéztem az indexre. A Fake News egy címadással már kb. a 10. másodpercben befigyelt. Ennyit erről. https://index.hu/kulfold/2020/07/26/a_brazil_elnok_szerint_valojaban_negativ_lett_a_virustesztje/?utm_source=mandiner&utm_medium=link&utm_campaign=mandiner_202007 Index = Júdeai Nemzeti Front Elit Öngyilkos Alakulata. Semmi több...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!