Magyar Nemzet: Hárítja az MSZP az álmentős videó felelősségét

2020. június 11. 11:35

Ujhelyi sajtósára mutogatnak, de az EP-képviselő elmondása szerint az asszisztense csupán technikailag asszisztált a videó létrejöttéhez.

2020. június 11. 11:35

A párt vezetése az álmentős propagandafilm készítőire hárítaná a felelősséget, ám az operatőr – Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő asszisztense – csupán technikai segítséget nyújtott ahhoz – írja a Magyar Nemzet. Ahogy korábban mi is megírtuk, az ügyben belső vizsgálat folyik a pártban, amelynek egyik részeredménye már borítékolható, ugyanis Szakács László MSZP-s alelnök közölte, hogy a videóban feltűnő Korózs Lajos nem hibás. Eközben kiderült, az álmentős Németh Athina hazudott munkahelyével kapcsolatban, nem is dolgozik ott, ahol állította. Ahogy korábban szintén megírtuk, Németh azon kijelentéseit, amelyek szerint tíz ápoltjából kilenc elhunyt, korábban Szabó Tímea párbeszédes országgyűlési képviselő is terjesztette, az álmentős hazug állításait pedig a The ­Financial Times című nemzetközi lap is közölte.

Az szinte biztosnak tűnik, hogy az MSZP vezetése nem kívánja vállalni a felelősséget a történtekért, sőt Korózs Lajos számára sem lesznek az ügynek politikai következményei. Minderről Szakács László, az MSZP alelnöke beszélt az ATV reggeli műsorában, kiemelve, hogy az felel a hírhamisításért, aki előkészítette és elkészítette a felvételt. Ebből egyenesen következik, hogy a párt felelősségre fogja vonni Szalay Tamás Lajost, a Népszabadság egykori újságíróját, Ujhelyi István MSZP-s európai parlamenti képviselő sajtósát, aki a kamera túloldalán állt.

Ujhelyi azonban napközben úgy tájékoztatott, hogy közvetlen munkatársa „az MSZP videójának felvételéhez mindössze technikai segítséget nyújtott a szabadidejében”, annak előkészítésében és tartalmában semmilyen szerepe nem volt. Úgy tűnik tehát, hogy megjelent az MSZP Facebook-oldalán egy hamis állításoktól hemzsegő propagandavideó, amelyet a pártvezetés jóváhagyott, a párt munkatársa asszisztált hozzá, ám a felelősség labdáját mindenki tovább is passzolta, ki tudja, hol áll meg.

A hírhamisítás súlyosságát növeli, hogy bebizonyosodott: a magát mentőtisztnek kiadó Németh Athina hazudott a munkahelyéről is. A 24.hu-nak tegnap nyilatkozó nő egy fejléccel ellátott papírral próbálta igazolni, hogy egy magán-mentőszolgálatnál dolgozik. A szóban forgó cég az AMS Assistance Kft., amely a balliberális lap kérdésére közölte: „Németh Athina nem dolgozik és nem is dolgozott az AMS Assistance Kft.-nél alkalmazottként vagy a cég megbízásából.” A kft. ügyvezetője hozzátette: Németh az egyik kollégájuk ismerőse vagy barátnője.

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lendvaiildiko
2020. június 13. 08:38
Döbbenetes az, hogy egy ennyire ostoba, buta és oktalan hülye - Korózs Lajos - a Magyar Állam Országgyűlése Egészségügyi Bizottságának elnöke. E buta, hájfejű alak számára a két lotyó, a videón szereplő fekete és a hidrogénnel fehérre mart hajú hajbokoló maca a magyar mentősök autentikus képviselője, a nagyszerű asszony. A parlamenti képviselői munka szinvonalát mutatja, hogy e két muca átvágta az egész maszopos képviselőcsoportot, e bődületes baromsággal pedig a nyilvánosság elő álltak.
nyugalom
2020. június 11. 16:12
Erdekes kompania: kóros, ujhulye, torok zsoti, szabo-afgan timi! A vegen megbuntetik az operatort, athinat kifizettek, nem is tortent semmi! Fletoek: a Kuria kimondta, bunszervezetben elkovetett disznosag, cegledi et a szocikat es a dk-t penzelte milliardokkal! Bravo, tisztesseg, becsulet! Balosok!
balbako_
2020. június 11. 15:07
Az egész maradék MSZP-s csürhe benne volt. Ezek ugyanis ilyen aljas és galád hülyék.
János bácsi
2020. június 11. 14:37
Még korai eldönteni, hogy mi is az igazság. A nő tényleg dolgozott egy magán mentőszolgálatnál. Azért tagadják le mert feketén foglalkoztatták.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!