Belső vizsgálat indul az MSZP-ben az „álmentős” videó miatt

2020. június 10. 09:46

A szocialisták szerint az a felelős, aki elkészítette az anyagot.

2020. június 10. 09:46

Belső vizsgálat indul az MSZP-ben a párt Facebook-oldalára felkerült videó miatt, amelyben egy magát mentősnek kiadó nő beszélget Korózs Lajos szocialista képviselővel – közölte az ATV szerdán honlapján. A csatorna Start című műsorában Szakács László, az MSZP elnökhelyettese elmondta, hogy az MSZP-ben egy kommunikációs stáb döntött a videó elkészítéséről – írták. A cikk szerint Szakács László arra a kérdésre, hogy ki a felelőse a videónak, azt válaszolta: az, aki előkészítette és elkészítette. Kijelentette továbbá, hogy lesz vizsgálat és felelősségre vonás a pártban, de szerinte nem Korózs Lajos követte el a hibát.

Az elnökhelyettes szerint Korózs Lajos rengeteg levelet kapott az ágyfelszabadításban érintett betegek hozzátartozóitól. Korózs Lajos elkötelezetten, szakmailag magas színvonalon látja el feladatát – vélekedett, hozzátéve: a képviselőnek nem kell lemondania a történtek miatt – olvasható az ATV honlapján. Az MSZP oldaláról azóta lekerült videóban a nő azt állította, hogy mentősként dolgozik, és egyebek mellett a kórházi ágyak kiürítése után a rossz ellátás miatt elhunyt betegekről beszélt. A nőről kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, az Emberi Erőforrások Minisztériuma ezért rémhírterjesztés miatt büntetőfeljelentést tett az ügyben.

(MTI)

(kép forrása: EgerHírek)

 

Összesen 149 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dominium Magna Hungaria
2020. június 10. 16:23
#csalodtamazellenzekben
fogas paduc
2020. június 10. 15:12
Korózs nem beszámítható. Semmiért, saját magáért sem felel.
Krupp Skya
2020. június 10. 14:55
Korózs Lajos bácsi magas színvonalon végzi a munkáját ezért magas színvonalon szopatták meg Lajos bácsit. Olyan magasan hogy Lajos bácsinak le sem kellett hajolni, sőt még egy kicsit pipiskedni is kellett neki, hogy elérje a szopatás céljából a rendelkezésére bocsájtott faszt.
Mich
2020. június 10. 14:44
Egy hazug bolsi mosdat egy lebukott hazug bolsit. Vajon mi lesz az eredmény?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!