Korábban Szabó Tímea is hivatkozott az „álmentő” beszámolójára

2020. június 10. 13:28

A Párbeszéd képviselője már április végén felemlegette a hírhedt „álmentős videóban” szereplő Németh Athina által elmondottakat.

2020. június 10. 13:28

Úgy tűnik, nemcsak az MSZP-t, de a Párbeszédet is sikerült megtévesztenie Németh Athinának. Ugyanis a magát mentőápolónak kiadó nőről nemcsak Korózs Lajos készített kisfilmet, de korábban Szabó Tímea az Országgyűlésben is hivatkozott rá, amikor a kormány egészségügyi döntéseit támadta. Az alábbi videóban Szabó Tímea egy perc körül kezd el Németh Athináról beszélni.

A Párbeszéd politikusa visszatérő karakterként a parlament Népjóléti Bizottságában is felemlegette Németh Athina ügyét egy Müller Cecíliának feltett kérdésében. Az alábbi videóban Szabó Tímea 4:30 körül kezd el beszélni Németh Athina történetéről. 

Az ügyben Rétvári Bence, az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára is közzétett egy posztot a közösségi oldalán. Ebben úgy fogalmaz: „A baloldal tudatosan, valótlan tartalmú videóval akart riadalmat kelteni a magyar emberekben! Most pedig próbálják magyarázni a megmagyarázhatatlant, azonban nincs nagyobb beismerő vallomás annál, hogy a lelepleződés után rögtön eltávolították a videót az oldalaikról! Elég volt a baloldali hazugságokból, elég volt a rémhírterjesztésből! Ismerjék be, hogy hazudtak és kérjenek bocsánatot!”

Ahogy korábban mi is megírtuk, a szocialista Korózs Lajos a koronavírus miatti kórházi ágykapacitással kapcsolatos, horrorisztikus történeteket meséltetett el egy videóban, egy magát mentőápolónak kiadó nővel. A Németh Athinaként bemutatkozó nőről később kiderült, hogy semmilyen egészségügyi nyilvántartásban nem szerepel, ezért az MSZP törölte is azt.

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Zozoo89
2020. november 02. 21:56
Szabó Tímea nem kullancs, hanem féreg!
catalina9
2020. június 12. 16:46
az azért "érdekes," hogy milyen sunyin lapítanak most a progresszívok, humánusok, hazugságot gyűlölők. átláthatóságért élő-halók. Most, hol van Gulyás Márton, Farkasházy, Kulka, Nagy Ervin, Helsinki bizottság stb.?
tango47
2020. június 11. 15:50
Bizonyos IQ szinthez kellene kötni a megválaszthatóságot. Szabó Tímea és Kóros Lajos a küszöbig sem jutna el a Parlamentben, csak a vasárnapi látogató csoportokkal.
nyugalom
2020. június 11. 13:04
Milyen biztos kezekben lenne az orszag veluk! Sok elharito avos utod van koztuk, hat ennyire fussssssa nekik! Na, de jon a regi uj jelolt, mesterhazi! Mi van ujhulyevel?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!