Mégsem ápoló az ápoló?

2020. június 08. 13:39

Nincs köze az OMSZ-hez az MSZP videójában feltűnő nőnek – írta közösségi oldalán a Mentőszolgálat.

2020. június 08. 13:39

A hétvégén az MSZP a közösségi oldalára töltött fel egy videót, amiben Korózs Lajos beszélgetett egy a felirat szerint mentőápolóval, aki Németh Athinaként mutatkozott be és a koronavírus miatti kórházi ágykapacitással kapcsolatos, horrorisztikus történeteket mesélt el. 

A történet ezután nem várt fordulatot vett, ugyanis az OMSZ is kiadott egy közleményt a saját közösségi oldalán, amiben azt írják, hogy a videóban látható nőnek nincs köze a szolgálathoz. Úgy fogalmaznak: „Felháborodást váltott ki a mentődolgozók közt egy internetre feltöltött videó, melyben egy »főállásban mentőtiszt«-ként bemutatott nő nyilatkozott az általa ellátott betegekről az Országos Mentőszolgálat székháza és mentőautói előtt forgatott képsorok között. Az állítása szerint »43 éve mentősként dolgozó« N. Athinát furcsa módon egyetlen megkérdezett mentős sem ismeri és nem szerepel sem az Országos Mentőszolgálat, sem a magyar egészségügyi szakdolgozók nyilvántartásában sem.

 

Összesen 512 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
syphax
2020. június 11. 14:28
KORÓZS ASSZTAT MONTTA ENNEK A CIGÁNYPICSÁNAK, HOGYASSZONGYA: " ÓÓÓVASSD FÖL KISANYUCIKÁM UNNNTYULU-MUNNTYULU-SLUPUNNCULU , ASZZTAT, AMI ERRE A PAPIROSRA IRVA VAGYON -- HA' TUCC ÓÓÓVASNI...NETÁN TE RINOCÉROSZBORNYÚÁLLAT. OSZT' 'UTÁNNA MEGENGEDEM, HO' SZÉPCSENDBE LESZOPHASS AZZAL A LEPCSES RANDA POFÁDDAL...GALAMBOCSKÁM, ESZEMASZIIIIVED, te emsegyisznó!"
Tatulus
2020. június 10. 16:58
Én rögtön mondtam, ez a nő elmebeteg, vélhetően valahol van elmeorvosa, mert ránézésre is buggyant! Ezt egy valamirevaló politikusnak, riporternek azonnal fel kellett volna ismernie! Feljelentették, de az elmebeteg nem büntethető, viszont becsukható egy intézetbe - bár ez a nő csak az idiótákra veszélyes, meg a ballibsikre, akik, ha meghallják a lehetőséget a Kormány ekézésére, mindent azonnal elhisznek!
toef36
2020. június 09. 21:50
Kiszabadult egy ÁPOLT, aki ÁPOLÓNAK képzeli magát...
tajtajacsak
2020. június 09. 20:07
Megint beégtetek mocskos komcsik? Miért nem lepődöm meg...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!