Fidesz: Mit tett a baloldal a járvány idején?

2020. június 30. 20:59

„Ha száz hazugsággal jönnek majd, akkor mi ezerszer fogjuk őket helyretenni” – írja közösségi oldalán a Fidesz.

2020. június 30. 20:59

„Mit tett a baloldal a járvány idején? Beüzemeltek egy soha nem látott méretű álhír-gépezetet” – teszi fel közösségi oldalán a kérrdést a Fidesz.

„Hazudtak és diktatúráztak a koronavírus-törvény kapcsán. Hazudtak arról, hogy nincsen lélegeztetőgép. A német köztévének azt hazudták, hogy nincs a kórházakban védőfelszerelés. Az érettségi kapcsán riogatták az embereket. Kórházba lopóztak és látogatói felszerelést állítottak be orvosiként. A halálozási adatokkal kapcsolatban is hazudtak” – sorolja videójában a párt.

Hozzáteszik: „ha száz hazugsággal jönnek majd, akkor mi ezerszer fogjuk őket helyretenni”.

Összesen 212 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kunfia
2020. július 06. 19:51
Az MSZP_SZDSZ idején az uniós átlag korrupció dívott.Ez is sok,nekem a 0fölött minden sok,de ami tény,pl:Kósa Lajost mr 20%-nak nevezték anno,cserébe őt a pártja beemelte a vezetésbe. Mengyi Rolandot viszont már egyesek mr 90%-nak hívták.Találd ki,miért! Időközben megjött az elvtársak étvágya.
kunfia
2020. július 06. 19:31
Ajaj,most muszáj szavakon lovagolni,mert nincs más,amibe belekapaszkodhatsz? Te említetted immár sokadszor az államadósság GDP-re vetített arányát,amely szerinted javul. Nos a magyar GDP nagyrésze,mint tudjuk,a multinacionális cégek magyarországi teljesítményén alapul. Az államadósságot az adóbevételekből finanszírozzuk,mint mindenki más. Ha a multik által befizetett adók nem állnak arányban a költségvetésbe fizetendő adó mértékével(és ezt Varga Mihály is elismerte),akkor a Fideszed által hangoztatott "kinőjük az államadósságot" ,nem teljesülhet. Ami tény,a magyar GDP legnagyobb része a külföldi autógyáraké,akik kevés adóbevételt generálnak a magyar államnak,azaz nem járulnak hozzá eléggé az államadósság finanszírozásához,így azokat a magyar dolgozók béréből kell kitermelni,ezért magas hazánkban a dolgozók adója. No de ártunk és ormányunk a saját magasabb jövedelmű klienseit természetesen jobban támogatja,míg tömegeket rabszolgamunkára alkalmaz.
gonterl
2020. július 03. 16:41
Csak az tehet bármit, akinél a kassza kulcs van, és aki parancsol az erőszak szervezeteknek. Akit megerőszakolnak, az csak mozgathatja az alfelét, hogy ne legyen kellemes az erőszakolónak se.
syphax
2020. július 02. 10:20
"..Mit tett a baloldal a járvány idején?.." A FASZÁT VAKARTA ÉS HÜLYESÉGEKET POFÁZOTT. EZT ÉS ENNYIT "TETT"!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!