Fidesz: A baloldal színt vallott, segíti a „börtönbizniszt”

2020. június 08. 18:40

A „börtönbizniszen” százmilliókat keresnek „a baloldalhoz köthető gátlástalan ügyvédek és Sorosék” – fogalmazott Budai Gyula fideszes képviselő.

2020. június 08. 18:40

Budai Gyula fideszes képviselő azután nyilatkozott, hogy az Országgyűlés hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi a börtönzsúfoltsági kártalanítások kifizetésének felfüggesztését az év végéig. A törvény, ahogy a politikus elmondta, a „börtönbiznisz” megállítását célozza.

A politikus kijelentette: a baloldaltól eddig is csak terelést és félrebeszélést lehetett látni. „A baloldal mindig a börtönbizniszen gazdagodó baloldali ügyvédek és Soros-szervezetek oldalán állt, és mindent megtett azért, hogy zavartalanul tudjon folytatódni ez a milliárdos iparág”. Hozzátette: a „börtönbizniszen” százmilliókat keresnek „a baloldalhoz köthető gátlástalan ügyvédek és Sorosék”.

A börtönviselt bűnözőket képviselve milliárdokat pereltek ki a magyar államtól – zárta szavait és úgy értékelt: ez a joggal való gátlástalan és üzletszerű visszaélés, amelynek ideje volt véget vetni.

(MTI)

Összesen 43 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Pelso j.
2020. június 09. 05:38
Miért hagyja, s hagyta eddig működni a fidesz a börtönbizniszt? Esetleg a toplistás debreceni ügyvédi iroda visszaad zsebbe a ner-nek?
BőröndÖdön
2020. június 08. 22:51
Ez a kommunista ügyész egy hatalmas nulla.
Pál Pusztai
2020. június 08. 22:17
Hát ez aranyos. Csuda gyerek ez a Gyula. Ha jól értelmezem a magyar kormány tudatosan áthágja az általa is elfogadott börtöntartási szabályokat. Azok a rabok akik ezt merik sérelmezni és per útján kártérítést kapnak azok Soros ügynökök. Azért sértődik meg a kormány mert a saját mulasztását számon merik kérni rajta. Ez azért nem akármi egy érzékeny demokratikus vezetés esetén.
figyelő4322
2020. június 08. 19:23
Remélem a kormány és az országgyűlés megtalálja a módját, hogy "bezárja" a börtön-bizniszt. Úgy gondolom, hogy a választók túlnyomó része egyetértene ezzel, még talán sok, egyébként balra szavazó is. Hiszen ez a biznisz a lakosság kifosztása néhány ügyvéd és bűnöző hasznára.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!