Hollik: Karácsony Gergely védje meg a Pesti úti idősotthon lakóit!

2020. május 02. 17:19

A főpolgármester szerint minden a jogszabályoknak megfelelően történt.

2020. május 02. 17:19

A Fidesz felszólítja Karácsony Gergely főpolgármestert, hogy tegyen meg mindent a Pesti úti idősotthon lakóinak védelmében - közölte a kormánypárt kommunikációs igazgatója szombaton a Facebookon közzétett felvételen. Hollik István úgy fogalmazott, Karácsony Gergely főpolgármester kedden az Országgyűlés népjóléti bizottságának ülésén váltig állította, hogy a Pesti úti idősek otthonában semmilyen mulasztás nem történt, minden jogszerűen működött.

Arra a kérdésre, hogy volt-e állandó orvosi jelenlét az intézményben, Karácsony Gergely szó szerint ezt válaszolta: minden jogszabályi feltételt teljesített a főváros mint fenntartó a Pesti úti idősotthonban az orvosi ellátás szempontjából is – jegyezte meg a politikus.

Hollik István aláhúzta ugyanakkor, hogy a szombaton napvilágot látott sajtóhírek szerint

Karácsony Gergely nem mondott igazat.

A sajtó értesülései szerint ugyanis vizsgálat bizonyítja, hogy legalább tíz olyan nap volt, amikor nem volt személyes orvosi jelenlét a Pesti úti idősek otthonában, és feltártak további szabálytalanságokat is – mondta Hollik István, hozzátéve: „itt emberéletekről van szó”.

(MTI)

Összesen 94 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vakfolt
2020. május 05. 10:38
"legalább tíz olyan nap volt, amikor nem volt személyes orvosi jelenlét a Pesti úti idősek otthonában" Erre Karó azt ostobáskodta ki, hogy de telefonon rendelt az orvos. Arra meg, hogy nem is volt orvos, arra azt, hogy de volt, csak otthon volt betegen. Istenem ilyen kretént..
matykox
2020. május 03. 09:21
Pünkösdi királyságát élő Kergely senkit se fog megvédeni - legfeljebb a saját seggét. Arra látható jól, hogy rohadtul vigyáz a pünkösdi gergely.
nyugalom
2020. május 02. 23:42
Kamukupac fletoek bohoca, keszitik dobrev utjat, mar rohognek a hulyen!
graycivil
2020. május 02. 23:11
A FIDESZ- és OpTörzs kommunikáció a fideszes bérgyilkosból is "eutanáziás orvost" formál, míg az ellenzéki zsebtolvajból is rablógyilkost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!