A DK a külhoni magyarokon spórolna

2020. május 20. 14:11

A Demokratikus Koalíció arra szólította fel a kormányt, hogy állítsa le a határon túli gazdaságfejlesztési programokat.

2020. május 20. 14:11

A párt szóvivője szerdai, online sajtótájékoztatóján arról beszélt, hogy a kabinet a magyar munkahelyek megmentése és a kirúgott magyar dolgozók megsegítése helyett mintegy 36 milliárd forintot költ határon túli gazdaságélénkítésre. Hozzátette, hogy szerinte ebből a pénzből 300 ezer magyar munkanélküli fejenként 120 ezer forint támogatást kaphatna. Barkóczi Balázs szerint ezt a pénzt ráadásul olyan országokba küldik, amelyek kormányai – a magyarral ellentétben – „teszik a dolgukat, és segítik az embereket”. A politikus úgy fogalmazott: Orbán Viktor a „legnagyobb bajban árulta el és szúrta hátba a magyarokat”.

(MTI)

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Atilla
2020. május 20. 20:00
Úgy látom eljött az ideje a férgek,rákos sejtek eltávolítására! A magyar nemzet testébe férgek,árulók,kerűltek. Féregírtás indúlhat!!!
forsteandretredjemann
2020. május 20. 16:00
Vaszilij Mihajlovics Blohin elvtársuk utódja engedje előre őket a pincelejáratnál!
balbako_
2020. május 20. 15:49
Ráadásul a DK-nál a leközölt számok soha köszönőviszonyban sincsenek a tényekkel. Nem véletlen, hogy a prímszámok nemzetközi szintű szakértője vezeti azt a pártot.
llnnhegyi
2020. május 20. 15:36
A DK szőröstől- bőröstől hazaárulos faja. A flúgos Gyurcsany házaspár ripacskodasaval árt Magyarország érdekeinek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!