Sokkoló: az egyik legnépszerűbb ropogtatni való is szerepel a legártalmasabb ételeink listáján
Rákkeltő anyagok – kiderült, melyik három összetevő a legveszélyesebb az élelmiszerekben.
A nyertes termékek között vannak egyebek mellett pástétomok, ételalapok, üdítőitalok, szószok, lekvárok és desszertek is.
34 Interspar áruház, valamint a webáruházának kínálata is bővült. Mindez a Spar magyar termékinnovációkat támogató versenyének eredményeképpen volt lehetséges. A Spar Magyarország csütörtöki tájékoztatása szerint a tavalyi Hungaricool by SPAR verseny során az Agrármarketing Centrum szakmai támogatásával a fenntarthatóságot is szem előtt tartó, kreatív élelmiszereket kerestek.
A magyar gazdák és családi vállalkozások, a magyar agrárium és feldolgozóipar melletti elkötelezettséget bizonyítja, hogy a vállalat a napi fogyasztási cikkek több mint 90 százalékát Magyarországon működő cégektől szerzi be – hangsúlyozta a közlemény szerint Maczelka Márk, a Spar kommunikációs vezetője.
A csaknem 300 vállalkozást megmozgató versenyben legkiválóbbnak minősített nyolc termékinnováció támogatást nyert el, hogy minél jobb hatékonysággal, minél szélesebb vevőközönséghez jusson el. A forgalmazás mellett a nyertesek marketing és üzleti felkészítést is kaptak a Spartól. A nyertes termékek között vannak egyebek mellett pástétomok, ételalapok, üdítőitalok, szószok, lekvárok és desszertek is.
(MTI)