NAK: Köszönet a mezőgazdaság és az élelmiszeripar dolgozóinak

2020. március 28. 09:21

Most válik egyértelművé, hogy az élelmiszer a legfontosabb a létfentartásunk szempontjából.

2020. március 28. 09:21

Felsorolni is nehéz a legkülönfélébb munkaköröket, amelyekben százezrek dolgoznak nap mint nap azért, hogy étel kerüljön az asztalunkra – emlékeztet a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara. A videóban Kautczky Armand mondja el, hogy ezekben a hetekben mindenki számára egyértelművé válik, hogy az élelmiszer a legfontosabb a létfentartásunk szempontjából. A Jászai Mari-díjas színművész azt kéri: „ha túl leszünk ezen a nehéz időszakon, akkor se feledkezzünk el a magyar mezőgazdaság és élelmiszeripar dolgozóiról”.

Összesen 42 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kistermelo
2020. március 28. 14:46
A NAK egy a magyar mezőgazdaságon élősködő, haszontalan szervezet. Javarészt alibi tevékenységet folytat, létét annak köszönheti, hogy kötelező az agrárszektorban tevékenykedőknek kötelező a kamarai tagság. Ez a megnyilvánulásuk olyan (kissé morbidan fogalmazva) , mintha a vírus köszönetet mondana a gazdatestnek.
annamanna
2020. március 28. 13:07
Teljesen egyetértek, plusz ugyebár a bolti eladóknak, árufeltöltőknek, kamionosoknak stb.
teljesenertelmetlen
2020. március 28. 12:04
Igen, jelen helyzetben kicsit tisztulnak a dolgok, hogy mire van IGAZÁN szükségünk, és mire nem: Ne haljanak fagyhalált az emberek, ha újra jönnek a mínuszok: áramszolgáltatás, gázszolgáltatás. Ne haljanak szomjan: vízszolgáltatás. Ne haljanak éhen: mezőgazdaság, élelmiszeripar, szállítmányozás, élelmiszer kereskedelem. Ne haljanak meg újabb járványokban: szemétszállítás. Ne haljanak meg betegségben vagy balesetben: gyógyszeripar, eü ellátás. Ne haljanak meg zavargásokban: rendvédelem.
3M..
2020. március 28. 11:26
Csányi, Mészáros és a fideszes kulákok is aratnak. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!