Hollik: Töltsük ki minél többen a nemzeti konzultációt!

2020. február 28. 11:26

A „börtönbizniszen” nyerészkedő ügyvédek közül többen a baloldali pártok emberei is egyben – jelentette ki a Fidesz kommunikációs igazgatója.

2020. február 28. 11:26

A baloldal a bűnözők és a nyerészkedő ügyvédek oldalára állt, amikor nem szavazta meg a „börtönbiznisz” kifizetésének felfüggesztését – jelentette ki Hollik István. A Fidesz kommunikációs igazgatója arra kérte az embereket, hogy minél többen töltsék ki a márciusi nemzeti konzultációt és mondják el a véleményüket.

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Bástyaelvtárs
2020. február 29. 06:19
Töltsétek , agyhalottak ! Bár alig akarom elhinni, h annyira sötét legyen vki hogy ne fogja föl, h hülyítik ezzel a börtönbusiness dumával. Valojaban már a kártérítés intézményét támadja a fidesz. Ma a rabok, holnap a te jogsérelmed miatti kártérítést fogják megtagadni. Ezt kéne megérteni birkák !
Belakiss
2020. február 28. 14:06
Töltse ki a seggnyaló-gyülekezet.
3M..
2020. február 28. 13:47
Már látom, hogy állítólag máris, hatalmas rekordmennyiségű aláírás fog összegyűlni. Az SZNT petíciója viszont fideszes berkekben, érdektelenségbe fulladt. A román nacionalisták a Fideszen fognak kuncogni, sajnos. Kíváncsi leszek a két aláírásgyűjtés végszámaira, amit majd egymás mellé teszünk. Szebb Jövőt!
VakzKommondor
2020. február 28. 13:17
nagyon - nagyon alacsony a szint. És még mindig van lejjebb. ámen
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!