Beváltak a testkamerák a MÁV-nál

2020. január 05. 11:49

Nem történtek atrocitások azokon a vonatokon, ahol a jegyvizsgálók használták a kamerákat.

2020. január 05. 11:49

Egyre több jegyvizsgáló használja önkéntesen a testkamerákat – írja a vasúttársaság a Facebookon. A MÁV szerint azokon a vonatokon nem történtek atrocitások, ahol a jegyvizsgálók használták a kamerákat. A MÁV-START idén újabb eszközöket szerez be a dolgozók védelmére – áll a bejegyzésben.

nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Összesen 32 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Amondó
2020. január 25. 09:42
Volna sok ötlet kire kellene testkamerát aggatni, de a buszvezetők részére - viccen kívül - ajánlatos volna. Hadd lássuk, épp milyen baromságot írnak a f*szbukba, ahelyett, hogy az utat figyelnék.
Zsolt75
2020. január 06. 07:51
Csoda, hogy a bűnözőjog-védők még nem ugrottak rá.
KannibálTatárÚr
2020. január 05. 18:15
Fiatalabb koromban elég gyakran utaztam vonattal. Egyszer sem találkoztam vmi olyannal, hogy az utasok veszélyeztették volna a kalauzt. A mai fiatalok - persze - elmebetegek. Az élősködés az agyukra ment. A többségük 30 éves koráig nem dolgozik, utána meg már nem tanul meg dolgozni.
ElBundi
2020. január 05. 13:19
George Orwell küldi üzenetét! Ez a teljes és mindent átfogó tömeges ellenörzés, hogyan egyezik az emberi szabadság, önállóság gondolatával? Hováig fog ez fajulni? Nekem erröl csak a hibás orvosi beavatkozás hasonlata jut eszembe. A szimptómát próbálják meg kezelni és nem a betegség kóorkozóját! Nem lenne egyszerübb olyan emberi együttléti, közösségi formán dolgozni, ahol béke és egyetértés uralkodik. Nem lehetne tenni valamit az erkölcsi és etikai értékek érvényesítéséért? Börtönben él az emberiség...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!